София Номвет (принцеса Диса от сезон 1) открехва вратата пред феновете на хит-поредицата на Amazon, по отношение на онова, което могат да очакват от предстоящия сезон.

Новите епизоди вече се снимат и нещата вървят повече от добре. Тя не сдържа въодушевлението си, като споделя, че феновете могат да очакват повече от всичко, което са видели до сега.

Актрисата не подминава и изграждането на света, което бе фундаментална част от миналия сезон. Създателите на поредицата са искали да запознаят зрителите с митологията,  културата, да излеят основите на онова, което предстои. Новият сезон ще вземе тази инфраструктура и ще отведе нещата още по-далеч. Той ще изследва тънкостите на света дори още по-детайлно. Номвет нарича първия сезон „спокойната фаза“ и „въведение“. В предстоящите епизоди ще стане по-напрегнато и дори още по-драматично.

Не мога да ви опиша, колко съм развълнувана. Има много от всичко. Сезон 1 бе фантастично представяне. В него искахме да се запознаем със света, с културата, да вдъхнем живот на тази невероятна история и нейната инфраструктура. Постигнахме го. Това бе спокойната фаза. Това бе въведението. – разказва актрисата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here