Сагата около звездата на Марвел и делото и срещу The Walt Disney Company получи своя „щастлив“ завършек. И двете страни излязоха с изявления, че са разрешили казуса извън съда. Делото повлия много на начина, по който Disney продължи да преговаря с останалите. Финализирането му сега ще дойде, като глъдка въздух в Холивуд. Disney Studios Content Chairman Алън Бергман потвърди, че бъдещото съвсместно сътрудничество между компанията и Скарлет, продължава.

Изключително доволен съм, че стигнахме до общо съгласие със Скaрлет Йохансон по отношение на „Черната вдовица“. Оценяваме нейния принос към кино вселената на Марвел и нямаме търпение да продължим да работим по много проекти заедно, включително „Tower of Terror“ на Disney. – сподели Бергман

Самата Скарлет Йохансон също излезе с изявление по темата.

Щастлива съм, че разрешихме различията си с Disney. Изключително горда съм от работата, която свършихме заедно през годините и съм се насладила истински на творческите ни отношения. Нямам търпение да продължим отношенията си в предстоящите години.

За незапознатите със скандалното дело, за което и CINEBOOM писа, може да прочетете тук, тук, тук и ето тук.

Президентът на The Walt Disney Company, Боб Чапек, сподели не отдавна, че студиото е започнало да преправя договорите със звездите си още в зародиша на делото на Скарлет йохансон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 17