Курортът, сезон 1
3 април, сряда, от 22:00 часа
Всяка сряда от 22:00 часа

THE RESORT – Episode 101 – Pictured: (l-r) Cristin Milioti as Emma, William Jackson Harper as Noah – (Photo by: Peacock)

Ноа и Ема, женена двойка, чиято връзка e меко казано в застой, решават да отпразнуват 10-годишнината си като отседнат в курорт на Ривиера Мая. Когато Ноа намира развален телефон Моторола, принадлежал на млад мъж, изчезнал заедно с жена преди 15 години, двойката се заема да разреши мистерията. Това, което следва, е приключение, изпълнено с обрати и любопитни герои. Възможно е Ноа и Ема да се нуждаят от това – или да са се забъркали в нещо, което излага тях самите и другите на опасност.

В ролите: Кристин Милиоти, Уилям Джаксън Харпър

Сладки неприятности, сезон 5 (част 2)
8 април, понеделник, от 22:00 часа
Всеки понеделник от 22:00 часа

GOOD TROUBLE – “Party of One” – Dennis is nervous when a famous food critic visits Haven. Gael and Jay spend time together at the studio, deepening Gael’s crush. Joaquin and Mariana piece together the loose threads of their investigation. TUESDAY, Jan. 23 (10:00-11:00 p.m. EST), on Freeform. (Disney/Troy Harvey)
CIERRA RAMIREZ, BRYAN CRAIG

Жителите на Коутъри в централен Лос Анджелис се опитват да балансират кариера и любовен живот, както и да се справят с типичните за 20-годишните предизвикателства, с които се сблъскват в момент от живота, когато приятелите им са тяхното семейство.

В ролите: Мая Мичъл, Сиера Рамирез

Говори с агента ми, сезон 2
3 април, сряда
Говори с агента ми, сезон 3
17 април, сряда, от 21:00 часа
От понеделник до сряда, от 21:00 часа

Camille COTTIN

Подгответе се за блясък, интриги и много смях с уникален екип от парижки агенти… Всеки ден е като ходене по въже за агентите на таланти Габриел, Андреа и Матиас, които се стремят да сключат договори с престижни клиенти като Сесил дьо Франс, Жана Моро и други топ актьори, които се появяват като гост-звезди. В този сплотен екип, който наподобява дисфункционално семейство, има толкова много драма и смях, както извън екрана, така и на него!
Когато наивната млада Камил, незаконна дъщеря на Матиас, се появява в Париж, настоявайки за работа, тя ни въвежда в живота в агенцията и зад кулисите в дивия свят на звездите. След смъртта на ръководителя на агенцията всички трябва да се обединят, за да се задържат на повърхността. Невъзможните ситуации следват една след друга, докато агентите жонглират с професионалния и личния си живот и навигират тънката граница между артистичната почтеност и плащането на сметките.

В ролите: Камил Котин, Грегoри Монтел, Сидни Фани

Добрият доктор, сезон 4
10 април, сряда, от 22:55 часа
От понеделник до петък, от 22:55 часа

The Good Doctor – Season 4 – Episode 403

След като COVID-19 се озовава на прага им, екипът на „Св. Бонавентура“ започва да действа. Наред с и без това натовареното с пациенти ежедневие лекарите трябва да подберат четирима нови специализанти от наскоро завършили медици, чиято кариера ще бъде оформена от пандемията. Докато вирусът нанася поражения както на пациентите, така и на персонала, Шон (Фреди Хаймор) и колегите му се сблъскват с неочакваните последици от механизмите за удължаване на живота, със случай на възрастна жена, която иска да си отиде от този свят доброволно, и с погрешна диагноза, която води до края на кариерата на уважаван хирург. Наред с тези предизвикателства бременността на Леа (Пейдж Спара) повдига въпроси за бъдещето ѝ с Шон, докато бракът на Гласман е застрашен от разногласия относно оръжията. По време на хуманитарна мисия в Гватемала експертизата и издръжливостта на екипа са подложени на изпитание, което ще ги промени завинаги.

В ролите: Фреди Хаймор, Ричард Шиф, Ноа Галвин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 − 39 =