Един от нас лъже, сезон 2
12 февруари, понеделник от 22:00 часа
Всеки понеделник от 22:00 часа

ONE OF US IS LYING – “Simon Says Let’s Get Personal” Episode 203 – Pictured: (l-r) Chibuikem Uche as Cooper, Melissa Collazo as Maeve, Marianly Tejada as Bronwyn, Cooper van Grootel as Nate, Annalisa Cochrane as Addy – (Matt Groesch/Peacock)

Любимата на феновете младежка драма се завръща за втори сезон с още повече тайни, мистерии и вълнуващи моменти. След шокиращия финал на миналия сезон четиримата от Бейвю – Ади, Купър, Бронуин и Нейт имат нова смъртоносна тайна, която отчаяно се опитват да опазят. Когато мистериозен изнудвач заплашва да разкрие истината, тийнейджърите изведнъж се оказват въвлечени в игра на „Саймън казва“ с високи залози. Докато играта става все по-заплетена, всеки от тях трябва да реши докъде ще стигне, за да опази тайната си?

В ролите: Анализа Кокрейн, Марианли Техада, и др.

Любов (почти) перфектна, сезон 1
13 февруари, вторник от 22:00 часа
Всеки вторник от 22:00 часа

Maud Baecker – Nadia Roz – Isabelle Vitari

36-годишната Жул има чувството, че животът ѝ е свършил. След като наскоро е била изоставена от приятеля си и уволнена от шефа си, тя трябва да си намери съквартирант, защото в противен случай наемодателят ѝ ще я изхвърли от апартамента ѝ в Париж. Нещата придобиват неочакван обрат, когато по време на пътуване с такси от сватбата на сестра си, тя намира изгубен телефон с най-прекрасното съобщение с предложение за брак, за което човек може само да си мечтае! Поразена от това признание за любов, предназначено за друга, Жул, заедно със съучастничките си, най-добрите ѝ приятелки Ава и Манон, решава да държи в неведение щастливата жена, собственик на телефона, и се впуска в приключението на живота си: да намери, съблазни и да се омъжи за този перфектен мъж! Принципите могат да почакат!

Любовен живот, сезон 2
15 февруари, четвъртък, от 22:00 часа
Всеки четвъртък от 22:00 часа

Втори сезон на поредицата „Любовен живот“ представя историята на Маркъс Уоткинс, който наскоро е приключил дългогодишна връзка с жената, която е смятал за неговия човек. След като бракът му неочаквано се разпада, Маркъс е принуден да изгради живота си наново с надеждата да намери любовта, която ще продължи завинаги.

В ролите: Анна Кендрик, Зоуи Чао, Джесика Уилямс и др.

Новобранецът: ФБР, сезон 1
12 февруари, понеделник, от 21:00 часа
Всеки делничен ден от 21:00 часа

Опитната новобранка Симон Кларк (Нийси Наш) пристига в Лос Анджелис, за да замени работата си като съветник във Вашингтон с работа като специален агент във ФБР. Желанието ѝ е да се присъедини към нов специален отряд, сформиран от специален агент Матю Гарза. Той е съставен от група аутсайдери, които пренебрегват закостенелите традиции на Бюрото, за да поемат уникални случаи и да ги разкрият с помощта на нестандартни методи и подходи.

В ролите: Нийси Наш, Нейтън Филиън, Джеймс Лесур

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =