*FOX LIFE*

С обич, Виктор, сезон 3
Премиера: 5 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Love, Victor – “Agent of Chaos” – Episode 306 – Victor tries to help a closeted classmate. Mia gets a startling call from her father. Armando and Isabel disagree about how to discipline Pilar. Lake discovers some upsetting news about Lucy. Rahim’s uncle creates family drama. Victor (Michael Cimino), and Isabel (Ana Ortiz), shown. (Photo by: Kelsey McNeal/Hulu)

Популярната комедийна тийн драма се завръща с трети сезон. В новите епизоди ще видим Виктор, който е поел по пътя на себепознанието.

В ролите: Майкъл Симино

Дневниците на вампира, сезон 3
Премиера: 12 септември от 21:00 часа
Излъчване: От вторник до четвъртък от 21:00 часа

Vampire Diaries, Episode 310

„Дневниците на вампира” разказва историята на двама братя вампири обсебени в красотата на едно и също момиче в малък град, където свръхестествени същества живеят тайно сред местните жители. Пригответе се за епична романтика, напрежение и убийствено добър трилър.

В ролите: Нина Добрев, Пол Уенсли, Иън Сомърхолдър

Нов живот, сезон 3
Премиера: 28 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

Sc.1.12_Tp3_025_YanT.jpg

Сериалът проследява историята на Баш, човек със загадъчно минало, който се присъединява към екип от лекари и се изправя пред предизвикателството да се приспособи и намери себе си в нова болница и държава. Драматичната поредица съчетава една съвременна емигрантска история с премеждията на медицинската практика.

Заснет в Монреал, трети сезон на „Нов живот“ отново следва Баш, който продължава своето пътуване в опити да започне отначало. С всеки нов етап обаче идва и ново предизвикателство.

В ролите: Хамза Хак, Джон Хана, Лоранс Лебоф

*FOX CRIME*

Криминалните случаи на Мърдок, сезон 6
Премиера: 5 септември от 12:30 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 12:30 часа

Шести сезон на международно признатия сериал „Криминалните случаи на Мърдок“ започва в зората на 20-ти век. Детектив Мърдок е готов да се наслади на личния си живот, който е толкова успешен, колкото и професионалния му. Когато най-накрая изразяват дълбоката си любов един към друг и разбират че са сгрешили като не са го направили по-рано, детектив Мърдок и д-р Джулия Огден осъзнават, че пред тях стоят още много предизвикателства. Преходът към това да бъдат двойка няма да бъде плавен, тъй като трябва да се борят срещу ограниченията на обществото.

В ролитe: Яник Бисон, Хелен Джой, Джони Харис, Томас Крейг

Криминалните случаи на Мърдок, сезон 7
Премиера: 22 септември от 12:30 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 12:30 часа

Седми сезон на международно признатия сериал започва на първия в историята „Ден на Виктория “, по време на който Мърдок се събира с любимата му Джулия на борда на разкошен пътнически кораб на неговото първо плаване. Личното им време заедно трае съвсем кратко, тъй като дъщерята на собственика на кораба изглежда е бутаната зад борда.
Наред със сложните разследвания този сезон, Мърдок защитава и живота на изобретателя Джеймс Пендрик след като някой е застрелян по време на представянето на последното му откриете – филм придружен от звук. Мърдок трябва да се бори и с филмовата мания обзела Станция 4, тъй като част от колегите му настояват да вземат участие в последния филм на Пендрик, базиран на приключенията и криминалните разследвания на самия детектив. Шерлок Холмс се завръща, за да помогне на Мърдок, когато детегледачка изчезва и нейният приятел е убеден, че единственият човек, който може да я открие е самият Шерлок. Детективът се бори още със смъртоносни паяци, морско чудовище, мистериозна смърт на колоездач и армия от зомбита. Любовта на Мърдок и Джулия се задълбочава с напредването на сезона, но предизвикателствата не ги подминават, тъй като убийството на бившия съпруг на Джулия, Дарси Граланд, хвърля сянка върху отношенията им. Процъфтяващата връзка на Крабтрий и д-р Грейс се сблъсква със собствени проблеми докато се борят срещу очевидните си класови различия.

В ролитe: Яник Бисон, Хелен Джой, Джони Харис, Томас Крейг

Закон и ред: организирана престъпност, сезон 3
Премиера: 5 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

LAW & ORDER: ORGANIZED CRIME – „The Infiltration Game“ Episode 311 – Pictured: (l-r) Christopher Meloni as Det. Elliott Stabler, Ainsley Seiger as Det. Jet Slootmaekers, Rick Gonzalez as Det. Bobby Reyes, Danielle Moné Truitt as Sgt. Ayanna Bell – (Photo by: Zach Dilgard/NBC)

Създаден от продуцента Дик Улф, носител на награда „Еми“, сериалът „Закон и ред: организирана престъпност“ вече трети сезон проследява работата на детективите от полицейското управление в Ню Йорк, които се борят да разгромят най-влиятелните престъпни синдикати в града. Кристофър Мелони влиза в ролята на детектив Елиът Стаблър, който се завръща в управлението след десетилетие отсъствие. Той трябва да изгради живота си отначало след опустошителна лична драма. Мелони влиза за първи път в ролята като оригинален член на актьорския състав в „Закон и ред: Специални разследвания“. Сержантът и партньор на Стаблър – Аяна Бел ръководи умело работна група с авторитет, задълбочени познания за подземния свят и стратегия да разбие групировките отвътре. Наблюдателна и измамно умна, Джет използва своята техническа експертиза и хакерски умения, за да помогне на екипа в поразяването на целта им. Нови в отбраната, детектив Джейми Уилън и Боби Рейес трябва да действат решително и да адаптират своите полицейски познания към сложната материя на разследванията на организирана престъпност.

В ролите: Кристофър Мелони, Даниел Моне Труйт

ФБР: Международни издирвания, сезон 2
Премиера: 15 септември от 21:05 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 21:05 часа

“Yesterday’s Miracle” – The Fly Team searches Bucharest for a Romanian surrogate who goes missing shortly before carrying the biological child of an American couple to term. Also, Forrester’s concern about the safety of his neighbors in Budapest intensifies, on the CBS Original series FBI: INTERNATIONAL, Tuesday, Oct. 18 (9:00-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network, and available to stream live and on demand on Paramount+. Pictured (L-R): Carter Redwood as Special Agent Andre Raines, Vinessa Vidotto as Special Agent Cameron Vo, Eva-Jane Willis as Europol Agent Megan “Smitty” Garretson, Heida Reed as Special Agent Jamie Kellett, and Luke Kleintank as Special Agent Scott Forrester. Photo: Nelly Kiss/CBS ©2022 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

От изпълнителния продуцент, носител на „Еми“, Дик Улф, високоскоростната драма „ФБР: Международни издирвания“ е третата итерация на успешната поредица за ФБР, която проследява елитен екип от международни агенти на Федералното бюро за разследване. Със седалище в Будапеща, те обикалят света с мисията да открият и неутрализират всички заплахи срещу американските граждани където и да се намират.
Специален агент Скот Форестър, техният опитен и отдаден ръководител, поставя целите пред личния си живот и често е придружаван от вярното му куче Танк. Втори в командването е специален агент Джеми Келет, смела и безстрашна следователка, с широка мрежа от информатори, която е ценен ресурс. Специален агент Андре Рейнс, който се отличава със счетоводните си умения и ги използва добре при проследяването на пари, идващи от престъпни предприятия. Специален агент Камерън Во, амбициозен възпитаник на Уест Пойнт, който изпъква със стратегическите си умения и разпитите. Най-новият член на екипа Меган Гаретсон, уличен агент на Европол с обширно минало на разследвания под прикритие. Винаги на място, където американските интереси са изложени на риск „ФБР: Международни издирвания“ е събирателен образ на защитните законите по света.

В ролите: Люк Клайнтанк, Картър Редууди др.

Агент Сеньора Волпе, сезон 1
Премиера: 29 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа

За случайния наблюдател няма нищо необикновено в Силвия Фокс. Интелигентна жена на четиридесет години, която отговаря на въпроси за работата си двусмислено и с неясни препратки към незабележителна кариера в държавната служба. Което в много малка степен е вярно, тъй като доскоро Силвия е била високопоставен британски шпионин. Тя пристига в Италия за сватбата на своята племенница, разочарована от работата си и имаща нужда от почивка. Но когато младоженецът изчезва, оставяйки мъртво тяло на дъното на езерото в градината му, Силвия решава да се заеме с разрешаването на мистерията, за да спаси племенницата си от беда. Въпреки мрачното начало на почивката, Силвия е омагьосана от Италия и с изненада открива, че съумява да възобнови връзката си с отчуждената си сестра, която живее там. Когато се натъква на красива, изоставена стара къща, тя решава да я купи, да напусне работа и да започне отначало. Силвия обаче никога не е била създадена за спокоен живот и всяка седмица се оказва въвлечена в нова мистерия – от изчезването на млада жена преди четвърт век до кражбата на прасе за трюфели и заговор за изнудване срещу сина на руски политик. Първоначално капитанът на полицията Джовани Рива се възмущава от намесата на Силвия, но скоро започва да я търси за помощ. Може би интересът на Рива към Силвия не е чисто професионален…

В ролите: Емилия Фокс, Тара Фицджералд, Джовани Чифрера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 2