Престъпни намерение, сезон 16
2 октомври, понеделник, от 22:00 часа
Всеки понеделник от 22:00 часа

CRIMINAL MINDS: EVOLUTION- “Moose“ : Episode 1603 – L-R: Adam Rodriguez as Luke Alvez, A.J. Cook as Jennifer ‘JJ’ Jareau, Kirsten Vangsness as Penelope Garcia, Paget Brewster as Emily Prentiss and Joe Mantegna as David Rossi in “Criminal Minds: Evolution,” streaming on Paramount+, 2022. Photo Credit: Paramount+

В „Престъпни намерение: Еволюция“, елитният екип от профайлъри на ФБР се изправят срещу най-голямата си заплаха досега – UnSub, който е използвал пандемията, за да създаде мрежа от серийни убийци. Сега, когато светът отново се активизира, тази мрежа започва да функционира и умелият екип трябва да ги проследи – убийство след убийство.

В ролите: Дейвид Роси, Дженифър Джару, Пенелопе Гарсия

Уил Трент, сезон 1
5 октомври, четвъртък, от 22:00 часа
Всеки четвъртък от 22:00 часа

Специален агент Уил Трент, от Федералното бюро за разследване на щата Джорджия, е бил изоставен още при раждането си и е изживял тежко юношество в системата за приемна грижа в Атланта. Сега той е решен на всичко, за да се увери, че никой няма да бъде изоставен като него. В следствие на усилията му Уил Трент има най-високия процент на успеваемост в случаите.

Убийства отвъд рая, сезон 1
11 октомври, сряда, от 22:00 часа
Всяка сряда от 22:00 часа

Beyond Paradise Episode 2 – (L-R) DS Esther Williams (ZAHRA AHMANDI), PC Kelby Hartford (DYLAN LLEWYELLYN), Margo Martins (FELCITY MONTAGU) and Humphrey Goodman (KRIS MARSHALL)

Този спиноф на „Убийства в рая“ проследява приключенията на детектив Хъмфри Гудман и годеницата му Марта, които напускат Лондон, за да започнат нов живот на брега на Девън. Хъмфри заема вакантното място на инспектор в полицейското управление в Шиптън Абът, старомоден аванпост в полицейския район на Девън и Корнуол. Междувременно Марта иска да отвори собствено кафене. И двамата се надяват на спокоен живот далеч от стреса и насилието в града. Но не след дълго, двойката осъзнава, че селският живот няма да е толкова спокоен, колкото са очаквали. Eдно обаче е сигурно, нивото на престъпност, с което трябва да се борят, е изненадващо високо.

В ролите: Крис Маршал, Сали Бретън

Роко Скиавоне, сезон 5
20 октомври, петък, от 22:00 часа
Всеки петък от 22:00 часа

Заместник-шефът на полицията Роко Скиавоне не е типичният полицай и пример за подражание. Саркастичен, заядлив, харизматичен и не особен фен на правилата и законите, той трябва да контролира нервите си и променливото си настроение. Като наказание за поведението му, детективът от Рим е заточен в провинциално алпийско градче. Сега той трябва да остави луксозните си мокасини, за да обуе грубите зимни ботуши и да се захване за работа. Потайните местни жители също са нещо, с което Роко трябва да свикне. Ще се окаже обаче, че снегът не е единственото нещо, което затруднява разследванията в италианските Алпи…

В ролите: Марко Джалини, Ернесто Д’ардженио

Честни измамници: Обратно в играта, сезон 1
17 октомври от 21:05 часа
Всеки делничен ден от 21:05 часа

Богатите и влиятелните заграбват каквото поиска, но екипът от честни измамници се завръща, за да ги възпре. Софи Деверо, Паркър, Елиът Спенсър и Алек Хардисън са наблюдавали как светът около тях се променя през последните 8 години. Вече е по-лесно и понякога дори законно, богатите да станат още по-богати, а влиятелните да могат да смачкат всеки, който им се изпречи на пътя. За съжаление екипът губи един от членовете си, но намира нов в лицето на Хари Уилсън – корпоративен адвокат, който осъзнава, че през цялото време е седял от грешната страна на масата, както и в това на Бриана Кейси – доведената сестра на Хардисън, която е майстор на компютрите, роботиката и оплитането в неприятности.
Екипът ще използва колективните си умения, за да победи един нов вид злодеи в новия свят. От човека, дал начало на опиоидна криза от уюта на своята заседателна зала, до двойката, която предпочита да депортира работници, вместо да им плати, и до съмнителна охранителна фирма, която помага за укриването опасни тайни срещу определена сума… когато някой има нужда от помощ, екипът от честни измамници е насреща.

В ролите: Ноа Уайли, Джина Белман, Кристън Кейн, Бет Рисграф, Алейсе Шанън

Ендевър, сезон 7-8
16 октомври от 10:40 часа
Всеки делничен ден от 10:40 часа

В предстоящите епизоди на „Ендевър“ ще видим:
• Новата 1970-та година и новото десетилетие настъпват с убийство в Оксфорд и посещение във Венеция.
• Когато кампанията за общите избори през 1970-та година в Оксфорд започва, в града ескалира расово напрежение и сблъсъкът между две млади конкурентни банди води до трагедия.
• Когато Ендевър е повикан да разследва на пръв поглед необикновен инцидент в колежа на Лейди Матилда, той открива потенциална връзка между поредица от странни събития на територията на Оксфорд.
• Убийство с експлозия в Оксфордския колеж има сериозни политически последствия.
• На Ендевър е възложено да пази живота на звезден нападател от любим футболен отбор.
• Лятото на 1971-ва година е. Ендевър и неговият екип са повикани да разследват убийството на шофьор на такси в покрайнините на Оксфорд. Междувременно той посреща в дома си гост, който му напомня за миналото, което би предпочел да забрави.
• Екипът разследва жестокото мистериозно убийство на магистър в Оксфордския колеж. След неочаквано разкритие, способността на Ендевър да работи по случая е компрометирана и той бива отстранен.
В ролите: Шон Евънс, Роджър Алам

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =