Снеговалеж IV (Snowfall IV)
HBO GO: 25.02

Драматичен сериал за зората на крак-кокаиновата епидемия в Лос Анджелис през 80-те години и невероятното въздействие, което има тя върху културата на града. „Снеговалеж“ проследява историите на няколко различни герои, чиито пътища се пресичат по брутален начин. Сред тях са уличният предприемач Франклин Сейнт, мексиканският състезател по борба Густаво Сапата, по прякор Костта, и агентът на ЦРУ Теди Макдоналд. В четвърти сезон пред погледа на целия американки народ полицията на Ел Ей обявява война на дрогата и влага много средства и ресурси в начинанието. Франклин е с единия крак в гроба, но е принуден да се върне към живота, за да опита да поеме контрол над бизнеса си и да сложи край на нарастващото насилие по улиците, преди да се е превърнало в истинска война.

Шоуто на Джон Оливър VIII (Last Week Tonight with John Oliver VIII)
HBO GO: 15.02, HBO3: 19.02 | 22:00 ч.

Джон Оливър е един от най-забавните и оригинални телевизионни водещи, а сега превзема ефира на НВО. Във всяко предаване разглежда новините от изминалата седмица и предлага уникалната си гледна точка по актуалните въпроси, които вълнуват целия свят, с помощта на много специални гости и репортажи.

Дамата зад „Дейл“ I (The Lady And The Dale I)
HBO GO: 01.02, HBO: 19.03 | 01:15 ч.

Документален сериал от отличените с награда „Еми“ продуценти Марк и Джей Дуплас („Стая 104“) за дръзка автомобилна измама, в центъра на която е мистериозен предприемач. „Дамата зад Дейл“ разказва историята на Елизабет Кармайкъл, която добива популярност, когато представя прототип на автомобил с три гуми и нисък разход на гориво по време на газовата криза от 70-те. Кармайкъл печели подкрепата на големи автопроизводители и инвеститори, но се оказва, че новата технология и миналото ѝ крият много тайни. Разказ за измамата, семейството, идентичността, възхода и падението на един изключителен предприемач.

Жизнени показатели I (Vitals I)
HBO GO: 07.02, HBO: 11.01 | 22:45ч.

„Жизнени показатели“ показва от първа ръка преживяванията на няколко заразили се с Covid-19 в болницата Парк Таули в Сабадел, Каталуния. Поредицата проследява как се променят кариерите им и как се справят семействата им. Това е история за битка, солидарност и живот.

Axios IV (Axios IV)
HBO GO: 07.02

Носителите на награда Еми Матю О’Нийл и Пери Пелц са режисьори и продуценти на този лимитиран документален сериал на новата медийна компания Axios. Те работят с водещи журналисти на Axios, за да разкажат за тенденциите и водещите новини от седмицата в сферата на политиката, бизнеса и технологиите, като акцентират върху важните истории, оформяйки контурите на бъдещето. Всяко серия се фокусира върху важен актуален проблем, миксирайки документални видеа с ексклузивни интервюта и кратки портрети на личностите, които задават тенденциите, променящи Америка и останалия свят.

Локдаун (Locked Down)
HBO GO: 05.02, HBO: 07.03 | 22:05ч.

Линда (Ан Хатауей) и Пакстън (Чиуетел Еджиофор) току-що са се разделили и се намират на труден кръстопът, когато се оказват затворени под един покрив заради задължителния локдаун в Лондон. Новите отговорности на успешния диектор на маркетингова агенция Линда я оставят разочарована от корпоративния свят, а творецът с криминално минало Пакстън е в принудителен отпуск. С помощта на поезия и обилно количество вино, опитите да съжителстват в мир и разбирателство им напомнят какви свободни души са били някога. Ненадейно получават възможност да задигнат голямо количество ценни бижута и това ги опиянява. Един изкусителен филм с много обрати, в който Линда и Пакстън ще заложат на партньорството си с надеждата да променят живота си.

Фалшива слава (Fake Famous)
HBO GO: 03.02

„Фалшива слава“ от НВО и журналиста ветеран Ник Билтън изследва света на инфлуенсърите и рекламната индустрия чрез иновативен социален експеримент. Всичко започва с кастинг, на който са избрани трима души от Лос Анджелис със сравнително малко последователи. Екипът ще се опита да ги направи известни, като купува фалшиви последователи и армия от ботове, които да генерират „ангажираност“. Новоизлюпените инфлуенсъри разбират какви облаги могат да получат и каква цена трябва да заплатят, ако искат да водят такъв начин на живот. Билтън търси отговора на фундаментален въпрос: Какво са славата и влиянието в дигиталната епоха? Хората в социалните мрежи, които имат огромно количество последователи, са стотици милиони. Според мнозина те са нов вид знаменитости… но наистина ли са известни?

Вратарят на Галактиката (Cosmoball)
HBO GO: 19.02, HBO: 19.02 | 22:25 ч.

Много години, след като Галактическите войни са предизвикали катастрофални последствия над света и колапс на Луната, човечеството се бори да оцелее. Единствената сила, която го държи, е Космобол – вдъхновяваща игра, която се играе между хора и извънземни на гигантски извънземен кораб в космоса. Един млад мъж с необичайна сила от неясен произход се присъединява към отбора супергерои в замяна на това да се сдобие с лекарство за болната си майка. Четиримата от Земята ще трябва да се състезават не само за честа на планетата си, но и за за да преборят безпрецедентна заплаха над Галактиката. Както и да осигурят собствената си съдба.

Четири деца и То (Four Kids and It )
HBO GO: 06.02, HBO: 06.02 | 21:00 ч.

Алис (Пола Патън) и Дейвид (Матю Гуд) са двойка отскоро и решават да заведат децата си на почивка в селце в Корнуол, където да се опознаят и сприятелят. Ваканцията придобива неочакван обрат, когато на местния плаж хлапетата се натъкват на фантастично (и много кисело) създание на име Псамийд. Натъкват се и на саможивия, и не по-малко странен Тристан (Ръсел Бранд), който иска да залови Псамийд, и да го използва за собствените си недотам чисти цели. Започва шеметно приключение, което ще сближи децата и ще ги научи да приемат новата връзка на родителите си и да съпреживяват щастието им.

Дъвка за балончета (Bubblegum)
HBO GO: 11.02, HBO: 11.02 | 21:00 ч.

Калин е талантлив рекламист, който на 35 години е тотално отегчен от живота. 35- годишната Биляна е авантюристка, която все още не знае какво иска от живота. Като деца двамата са били част от щура банда приятели, която всеки ден се впуска в различни приключения. Съвсем по детски Биляна и Калин си обещават да се оженят, когато пораснат, но водовъртежът на живота ги разделя. Двамата се виждат случайно 25 години по-късно и през петте дни, които прекарват заедно, си спомнят детството, мечтите и отдавна забравеното обещание.

Ние, мечоците: Филмът (We Bare Bears: The Movie)
HBO GO: 12.02

Гриз, Панда и Белия са просто трима аутсайдери, които се опитват да се впишат. Всичко в ежедневието им има потенциала да се превърне в приключение – търсенето на храна, размотаването, взаимоотношенията им и заобикалящата ги среда. Независимо от ситуацията, едно е ясно – никак не е лесно да си мечка в съвременния цивилизоват свят. Но когато тримата привличат вниманието на Департамента за дивите животни, всичко се обръща с главата надолу. Опитите да се превърнат в интернет звезди им навличат заплаха, която може да ги раздели и ги кара да напуснат своята пещера. Мечоците нямат друг избор – трябва да загърбят дома си в Сан Франциско и да се насочат към най- гостоприемната към мечки страна: Канада.

Черно изкуство: В отсъствието на светлина (Black Art: In the Absence of Light)
HBO GO: 10.02

„Черно изкуство: В отсъствието на светлина“ ще запознае зрителите с работата на някои от най-значимите афроамерикански творци днес. Сред тях са Тийстър Гейтс, Кери Джеймс Марша, Фейт Ринголд, Ейми Шералд и Кари Мей Уиймс. В сърцето на този пълнометражен документален филм за неизличимия принос на афроамериканските творци към съвременното изкуство е епохалната изложба от 1976 година „Two Centuries of Black American Art“ на покойния художник, уредник и учен Дейвид Дрискел. Тази първа по рода си изложба, помещавала се в Окръжния музей на изкуствата в Лос Анджелис, включва повече от 200 произведения на изкуството, дело на 63 творци, и затвърждава забележителния принос на тъмнокожите творци в Америка през 19. и 20. век.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 − = 75