Европа отвисоко, сезон 3 (6 еп. по 60 мин)
Премиера: 19 септември 2021 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всяка неделя от 22:00 ч.

Тази поредица от зрелищни въздушни пътешествия ни представя едни от най-забележителните нации в света, както не са виждани досега. От изригващи вулкани в Исландия до непокътнати римски амфитеатри в Хърватия и забележителни рекордно големи вълни в Португалия. Тази документална поредица, предоставяща невероятен достъп и поглед от въздуха, разкрива традициите, иновациите и инженерните пробиви, които продължават да оформят облика на тези велики модерни нации и до днес.

11 септември: Един ден в Америка (1 еп. от 120 мин и 5 еп. по 60 мин)
Премиера: 1 септември 2021 г. от 22:00 ч.
Излъчване: 1 септември, 2 септември, 3 септември, 4 септември от 22:00 ч.

The world trade center is seen in the New York City skyline. (Library of Congress/Carol M. Highsmith)

„11 септември: Един ден в Америка“ разкрива в дълбочина историята на 11 септември през погледа на свидетелите, героите и оцелелите. Създадена в сътрудничество с 9/11 Memorial & Museum, за да отбележи 20-годишнината от събитията, тази значима нова поредица очертава събитията от трагичния ден с безпрецедентни детайли – от първия самолет, ударил северната кула, до последните оцелели, спасени от развалините.

Последната битка на Хитлер, сезон 3 (6 еп. по 60 мин)
Премиера: 21 септември 2021 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 ч.

REENACTMENT – The Cornwalls advance on high alert. (Holdout II Productions Inc./Sean F. White)

На 6 юни 1944 година Съюзниците най-сетне изпращат войски в Нормандия, за да отворят Западния фронт. Въпреки първоначалната изненада от десанта и напредването на войските на Съюзниците, лоялните към нацистите групи са решени да направят непробиваем обръч около градовете, укрепленията и крепостите, за да бранят Третия райх. Това са истории на отчаяни битки, водени на ръба на загубата, не просто за победа, а за оцеляване.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 8