Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател (10 еп. по 60 мин)
Премиера: 29 август 2021 г. от 21:00 ч.
Излъчване: Всяка неделя от 21:00 ч.

Този сезон Гордън е на кулинарна мисия, в която се гмурка, лови риба и търси нови вкусове и съставки по цял свят. От хващането на гърмящи змии с голи ръце в Тексас, до борбата с вълните в търсене на баракули в Португалия, приключението на Рамзи го отвежда до различни кътчета, където се изправя пред предизвикателства, в търсене на кулинарното съвършенство. Той лови омари в Мейн, спуска се по стръмни скали в Пуерто Рико, пече хляб сред вулканичните пясъци на Исландия, бори се с морски змиорки в Хърватия и се изправя пред още много вълнуващи премеждия.

Изкусният готвач с множество звезди „Мишлен“ запретва ръкави, за да ни поднесе още едно разтърсващо приключение, в което изследва световните култури чрез храната, като поема по неутъпкани пътеки и отвъд познатите му рецепти.

Надигаща се буря (5 еп. по 60 мин)
Премиера: 18 август 2021 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 ч.

„Надигаща се буря“ е забележителна поредица, в която са събрани най-епичните бури от света за една цяла година в един телевизионен сезон. От торнадо през март в САЩ, до кални свлачища през декември в Централна Америка, ще се присъединим към преследвача на бури Рийд Тимър и неговия екип, които се устремяват право към местата, където се разразява яростта на Майката природа, разкривайки най-опасните метеорологични събития в света в момента, в който се случват.

Нарковойни: Мафията (6 еп. по 60 мин)
Премиера: 10 август 2021 г. от 23:00 ч.
Излъчване: Всеки вторник от 23:00 ч.

Frank di Matteo was part of the Gallo Crime Family in New York during the 1970s. (National Geographic/Will Francome)

Почти 1 милион американци са починали от свръхдоза, а броят на наркозависимите продължава главоломно да расте. Новият сезон на „Нарковойни: Мафията” изследва ролята на мафията в създаването на проблема с наркотиците в САЩ – от прокарването на нови пътища за трафик до убиването на опоненти. Скрита зад кода на „омерта“, мафията отрича да е замесена, но „Нарковойни“ разкрива, че тя винаги е била сред основните двигатели.

Фабрика за храна, сезон 6 (12 еп. по 30 мин)
Премиера: 20 август 2021 г. от 19:00 и 19:30 ч.
Излъчване: Всеки делничен ден от 19:00 и 19:30 ч.

Зад всяка опаковка чипс, кен бира, блокче шоколад и пакет хляб стои индустриална поточна линия, отвеждаща всеки продукт до масовия потребител. Поредицата надниква зад кулисите на необикновения, интригуващ процес на производството на любимите ни храни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 − 64 =