*FOX LIFE*

Добрият доктор, сезон 2
Премиера: 8 юни от 20:00 часа
Излъчване: Oт понеделник до петък от 20:00 часа

THE GOOD DOCTOR – SEASON 2 – GALLERY

Поредицата представя историята на млад хирург със синдром на саванта, който е назначен в педиатричното хирургично отделение на престижна болница. Възниква въпросът: може ли човек, който няма способността да се разбира с хората, всъщност да спасява живота им?

*FOX CRIME*

Съдебен лекар, сезон 1
Премиера: 15 юни от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

Вдъхновена от най-продаваната поредица книги на М.Р. Хол и създадена от Моруин Бребър, епизодична драма „Съдебен лекар“ се фокусира върху човешката история на д-р Джени Купър – наскоро овдовяла, нова съдебна лекарка, която разследва подозрителни, неестествени и внезапни смъртни случаи в Торонто. Отразявайки богатото разнообразие на града, всяка смърт изправя Джени пред нови предизвикателства и разбунва духовете. Джени използва както интуицията си, така и интелекта и сърцето си докато разрешава случаи с помощта на детектив Донован Макавой – мъж, който не се страхува да се изправи срещу статуквото; патологът д-р Дуейн Алън и неговият асистент Ривър; и Алисън Трент – асистентката на Джени, която я връща в реалността. И докато Джени разрешава мистериозни смъртни случаи, тя трябва да се справя и с клинична си тревожност, със сина си Рос, който все още скърби за смъртта на баща си, както с и перспективата да започне нова връзка със загадъчния Лиъм.

Детективът от Челси, сезон 1
Премиера: 10 юни от 22:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа

MAX (Adrian Scarborough) & PRIYA (Sonita Henry) in front of Ricky’s red Jaguar
EXT Hopkinson House

Съвременна криминална поредица, която се развива в бляскавия лондонски район Челси. С участието на Ейдриън Скарбъроу в ролята на живеещия в лодка детектив инспектор Макс Арнолд.
Той може да е роден на правилното място, но непретенциозният детектив Макс Арнолд е далеч от богатия елит на Челси. Отскоро разделен, Макс живее в разбита лодка далеч от бляскавите съседи наоколо. Макс и неговият партньор детектив Прия Шамсие разрешават поредица от шокиращи убийства и разкриват мрачни светове зад иконичните фасади на Челси. Трупове се появяват на неочаквани места, включително във фамилен италиански ресторант и местен градински център с обезпокоителни връзки с футболно хулиганство.

Мистериите на сестра Бонифас, сезон 1
Премиера: 26 юни от 10:55 часа
Излъчване: Всяка събота и неделя от 10:55 часа

DS Felix Livingstone (JERRY IWU), Sister Boniface (LORNA WATSON) & DI Sam Gillespie (MAX BROWN)

Забавна поредица за мистериозни убийства с участието на шофиращата Vespa и разрешаваща престъпления католическа монахиня сестра Бонифас. От създателите на “Oтец Браун“ и „Шекспир и Хатауей: Частни детективи“. 1960-та година е и криминалистиката е на елементарно ниво. За щастие жителите на Грейт Слотър, живеещи дълбоко в британската провинция, имат тайно оръжие – сестра Бонифас. Монахинята може да е предразположена да прощава, но също така е един дяволски добър аматьор детектив. Ако има доказателства, които трябва да бъдат намерени, Бонифас ще ги открие с мъничко помощ от смелия бунтар детектив Сам Гилеспи и мълчаливият Феликс Ливингстън, който е ужасен от ексцентричният свят на Грейт Слотър.

Труп е намерен, натъпкан в манекен на местен панаир; трагедия сполетява гостуващ телевизионен екип; и ужасяващо разкритие е направено в любимото място на Еди. Сестра Бонифас е тази, която ще спаси деня.

Криминалните случаи на Мърдок, сезон 5
Премиера: 4 юни от 11:55 часа
Излъчване: Всяка събота и неделя от 11:55 часа

Мистериите в пети сезон включват случай, в който Мърдок помага на жена, обвинена в убийство, разследване на египетско проклятие, правене на опити за пътуване във времето и среща с Джек Лондон, Хенри Форд и неговия идол – Александър Греъм Бел.

В ролите: Яник Бисон, Хелен Джой

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + = 11