*FOX LIFE*

Дръзки момичета, сезон 5
Премиера: 8 ноември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа

THE BOLD TYPE – „Day Trippers“ Episode 504 – Pictured: Aisha Dee as Kat – (Photo by: Jonathan Wenk/Freeform/Universal Television)

Получилата признание от критиците и обожавана от феновете поредица се завръща с финален пети сезон. Той изследва живота на новото поколение млади жени, работещи в международното списание „Скарлет“. След като в предишния сезон посрещнаха сериозни предизвикателства, както в личен, така в и работен план, неразделните приятелки Джейн (Кейти Стивънс), Кат (Айша Дий) и Сътън (Меган Фейхи) са готови да разкрият истинската си същност и да отстояват мястото си. Те продължават да се подкрепят взаимно независимо от трудностите. В сериала участват още Стивън Конрад Мур и Мелора Хардин. Този сезон Никол Бушери се появява като любимия на феновете образ – Адена Ел-Амин, а като гостуваща звезда, играеща себе си във финалния сезон, ще видим Карсън Кресли.

В ролите: Кейти Стивънс, Меган Фейхи, Айша Дий

*FOX CRIME*

Изчезнали, сезон 1
Премиера: 15 ноември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа

GONE – „Rise“ Episode 112 – Pictured: (l-r) Leven Rambin as Kick Lannigan, Chris Noth as Frank – (Photo by: Curtis Baker/Universal Television)

Силно въздействащата криминална драма проследява историята на Кит „Кик“ Ланигън (Левън Рамбин), оцеляла след отвличане като дете, и Франк Новак (номинирания със „Златен глобус“ Крис Нот) – агента на ФБР, който я е спасил преди години. Сега млада жена с опит в самоотбраната, Кик се присъединява към отряда, който Новак създава за разрешаване на специални случаи на отвлечени или изчезнали хора. Кик работи заедно с бившия офицер от военното разузнаване Джон Бишъп (Дани Пино) и използва опита от миналото си, за да намери изчезнали хора и да ги върне безопасно у дома.

Мрак, сезон 1
Премиера: 30 ноември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Когато жена е намерена брутално убита, уликите около смъртта ѝ сочат, че случаят е свързан с убийства от миналото и настоящето. Политическа корупция и съмнителни бизнес сделки скоро се преплитат със зловещи престъпления и окултни практики. В центъра на тази мрежа са двама детективи, които споделят трагично минало. В мъчителното им пътуване към истината, съдбата им ще бъде определяна от духове, които не са намерили покой и витаят в пространството между живота и смъртта – в Мрака.

Кръгът Блечли: Сан Франциско, сезон 1
Премиера: 17 ноември от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

Bletchley Circle – San Francisco ep. 101, Day 2 of 14, March 21, 2108, Coquitlam, BC, Canada

Действието в новите епизоди на „Кръгът Блечли: Сан Франциско“ се развива по време на вълнуващата социална промяна в средата на 50-те години на 20-и век. Те улавят живота на четири забележителни жени, които освен висока интелигентност, притежават и изумителни разузнавателни умения и изключителен нюх за дешифриране на кодове. Сериалът проследява два от познатите ни образи – Мили (Рейчъл Стърлинг) и Джийн (Джули Греъм), които пътуват до Америка, за да обединят сили с американските разбивачи на кодове Айрис и Хейли и да разрешат поредицата от нови случаи на убийства. Използвайки своите уникални способности и интелект, четирите жени разгадават сложни загадки, които озадачават местните власти.

В ролите: Джули Греъм, Рейчъл Стърлинг и др.

Менталистът, сезон 4
Премиера: 11 ноември от 21:00 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 21:00 часа

„Scarlett Ribbons“ – Coverage of CBS’ The Mentalist scheduled to air on the CBS Television Network.
Photo: SONJA FLEMMING/CBS
©2011 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Номинираният за „Златен глобус“ и „Еми“ Саймън Бейкър влиза в ролята на Патрик Джейн – независим консултант към Калифорнийското бюро за разследвания. Той има забележителен опит в разрешаването на тежки престъпления, благодарение на изключителната си наблюдателност. В Бюрото Джейн е известен сред колегите си с това, че изрично отказва да спазва протокола, както и с миналото си призвание на медиум, като той самият признава, че паранормалните му способности са били лъжа. Ролята на Джейн в разрешаването на тежки случаи е високо ценена от колегите му. Старши агент Тереза Лисбън обаче е раздвоена в позицията си по отношение на приноса му, като неохотното признава ползата от уменията на Джейн, но също така го критикува заради неговата показност, нарцисизъм и опасния му навик да прекрачва граници. Екипът на Лисбън смятат Джейн за непредсказуем, но се възхищават на неговия чар и умения.

В ролите: Саймън Бейкър, Робин Тъни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + = 10