Местен извънземен, сезон 2
Премиера: 1 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.

RESIDENT ALIEN – „Old Friends“ Episode 201 – Pictured: Alan Tudyk as Alien Harry – (Photo by: James Dittiger/SYFY)

Научнофантастичната комедийна драма „Местен извънземен“, базирана на комиксите на „Dark Horse“, разказва историята на извънземното Хари (Алън Тудик), чийто космически кораб се разбива на Земята. Tой трябва да приеме самоличността на лекар от малък град и някак да се впише в местната общност. Опознавайки света и живота на хората, той започва да се пита дали си струва да се спаси човечеството и ежедневно се бори с моралния аспект на тайната мисия, която го е довела на планетата ни.
В новата си мисия да защити хората на Земята, Хари се бори да запази извънземната си идентичност, докато човешките му емоции стават все по-силни с всеки изминал ден.
По време на едно приключение, което води Хари и Аста (Сара Томко) чак до Ню Йорк, Аста го отвежда в обятията на някой, когото той може да нарече семейство. Междувременно в Пейшънс, шериф Майк (Кори Рейнолдс) и Лив (Елизабет Боуен) са все по-близо до разплитането на мистерията около убийството на Сам Ходжис.

Кръв и съкровища, сезон 2
Премиера: 6 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Matt Barr as Danny McNamara and Sofia Pernas as Lexi Vaziri in Blood & Treasure episode 2, Season 2 streaming on Paramount+, 2022. Photo Credit: Gail Schulman/Paramount+

Този изпълнен с екшън и приключения сериал проследява историята на брилянтен антикварен експерт и коварен крадец на произведения на изкуството, които обединяват сили, за да заловят безмилостен терорист, финансиращ атаките си с откраднати съкровища.
Дани Макнамара е бивш агент на ФБР и специалист по откраднати предмети на изкуството и антики. Лекси Вазири е находчив крадец на произведения на изкуството, измъчвана от трагичната смърт на баща си, за която обвинява Дани. Когато терористът Карим Фарук изчезва с безценен артефакт и отвлича ментора на Дани, д-р Анна Кастило, той се съюзява с Лекси, за да му помогне да изправят Фарук пред правосъдието и да спасят Анна.

Докато преследват Фарук, те се сблъскват с безскрупулни хора, които могат да бъдат както добри съюзници, така и опасни врагове. Към тях се причисляват Ейдън Шоу – търговец на оръжие, който обслужва единствено и само собствения си интерес, и Саймън Хардуик експерт в осигуряването на откраднати артефакти. Дани и Лекси имат подкрепата на отец Чък, приятел на Дани от дете, който работи за външното министерство на Ватикана в Рим. Преследването им привлича вниманието на агента от Интерпол Гуен Карлсън, която иска Фарук да бъде заловен и изправен пред съда, но не може да позволи на Дани и Лекси да нарушат международните закони и процедури. Докато обикалят света в преследване на тяхната мишена, Дани и Лекси неочаквано се озовават в центъра на 2000-годишна битка в люлката на цивилизацията.

4400, сезон 1
Премиера: 7 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

4400 – “Past is Prologue” – Image Number: FFH101b_0325r – Pictured (L-R): Brittany Adebumola as Shanice, Clare Cooney as Bridget, Sophia Echendu and Cory Jeacoma as Logan – Photo: Lori Allen/The CW – © 2021 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

„4400“ проследява историята на 4400 пренебрегнати, подценявани и маргинализирани хора, изчезнали през последните 100 години, които изведнъж се появяват, без изобщо да са остарели и без никакъв спомен какво се е случило с тях. Докато правителството се опитва по най-бързия начин да анализира потенциалната заплаха и да контролира изтичането на информация за случващото се, всички 4400 души трябва да осмислят факта, че са били върнати с някои подобрения, както и нарастващата вероятност да има конкретна причина за появата им.

Орвил: Нови хоризонти, сезон 3
Премиера: 12 септември от 21:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

The Orville: New Horizons – “Twice In A Lifetime” – Episode 306 – The Orville crew sets out to rescue Gordon on a distant yet familiar world, dealing with potentially permanent consequences along the way. Capt. Ed Mercer (Seth MacFarlane), Lt. Cmdr. John LaMarr (J Lee), Cmdr. Kelly Grayson (Adrianne Palicki), Lt. Talla Keyali (Jessica Szohr), and Isaac (Mark Jackson), shown. (Photo by: Greg Gayne/Hulu)

Епичният приключенски сериал на Сет Макфарлън „Орвил“ се завръща. Действието в поредицата се развива 400 г. напред във времето. В „Орвил: Нови хоризонти“ екипажът на U.S.S. Oрвил продължава своята изследователска мисия, като едновременно проучва тайните на Вселената и навигира сложни междуличностни отношения.

Война на световете, сезон 3
Премиера: 23 септември от 21:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 21:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

WAR OF THE WORLDS 3
Saturn Unit Call sheet 16 – 8th August 2021
Bill(GABRIEL BYRNE)
Tom(TY TENNANT)
Kariem(BAYO GBADAMOSI)
Episode 6

Когато астрономи засичат излъчване от друга галактика, това е сигурно доказателство за съществуването на интелигентен извънземен живот. Човечеството очаква със затаен дъх осъществяването на контакт. Оказва се, че не трябва да чакат дълго. Само след няколко дни почти цялото човечество е унищожено от разрушителна атака, като в опустелия свят остават само малки общности от хора. Докато извънземните кораби се появяват в небето, оцелелите започват да се питат кои са тези нападатели и защо искат унищожението ни?

Историята на оцелелите продължава и в трети сезон.

Скалата: Ранни години, сезон 2
Премиера: 25 септември от 13:55 часа
Излъчване: Събота и неделя от 13:55 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

YOUNG ROCK – Season: 2 – Pictured: (l-r) Matthew Willig as Andre The Giant, Stacey Leilua as Ata Johnson, Adrian Groulx as Dwayne Johnson, Joseph Lee Anderson as Rocky Johnson, Ana Tuisila as Lia Maivia – (Photo by: Mark Taylor/NBC)

Втори сезон на „Скалата: Ранни години“ продължава да изследва основополагащите етапи в необикновения живот на Дуейн „Скалата“ Джонсън – от ранните му години, когато израства заобиколен от икони в сферата на борбата в Хавай, през бурните му тийнейджърски години и приспособяването му в новата среда в Нашвил, до началото на неговите двадесет години, когато играе за Канадската футболна лига. Самият Дуейн Джонсън разкрива ключови моменти и връзки, които са го формирали като личност и са му помогнали да измине пътя до международната слава и признание.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1