Магнум, сезон 3
Премиера: 1 ноември от 20:00

Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

MAGNUM P.I. – “Killer on the Midnight Watch” Episode 307 – Pictured: (l-r) Tim Kang as Det. Gordon Katsumoto, Perdita Weeks as Juliet Higgins, Jay Hernandez as Thomas Magnum – (Photo by: Karen Neal/CBS)

Изключително динамичният модерен прочит на един от най-емблематичните сериали „Mагнум“ продължава да следва Томас Магнум, бивш морски тюлен, който се връща у дома от Афганистан, за да стане частен детектив в Хавай. Използвайки уменията, които е придобил в армията, Магнум разследва предизвикателни случаи с помощта на колегите си военни ветерани „Tи Cи“ Калвин и Орвил „Рик“ Райт, както и на бившия агент на MИ-6 Джулиет Хигинс.

Кондор, сезон 1
Премиера: 23 ноември от 20:00 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Базиран на романа на Джеймс Грейди „Шестте дни на Кондора“ и сценария „Трите дни на Кондора“, сериалът проследява историята на Джо (Макс Айрънс), млад анализатор от ЦРУ, който се натъква на план, застрашаващ живота на милиони хора. След като разбира, че в следствие на разкритията му всички колеги в офиса му са убити, напрежението ще принуди Джо да преосмисли кой е и на какво е способен, за да разбере истината.

ТЕОРИЯ ЗА ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ, сезон 11
Премиера: 7 ноември

Излъчване: Всяка събота и неделя от 12:05 часа, три поредни епизода
Времетраене: 30 мин.
Жанр: Комедия

“The Proposal Proposal” – Pictured: Sheldon Cooper (Jim Parsons) and Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik). Amy gives Sheldon an answer to his proposal while Howard and Bernadette struggle with some unexpected news, on the 11th season premiere of THE BIG BANG THEORY, Monday, Sept. 25 (8:00-8:30 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Laurie Metcalf returns as Sheldon’s mother, Mary; Riki Lindhome returns as Ramona; and Stephen Hawking returns as himself. Photo: Michael Yarish/Warner Bros. Entertainment Inc. © 2017 WBEI. All rights reserved.

Ленард и Шелдън са брилянтни физици и гении в лабораторията, но социалните контакти са истинско предизвикателство за тях. Красивата им съседка Пени се намесва, за да им помогне и да ги научи на някои важни неща за живота. Въпреки всичките им раздели и събирания в миналото, Ленард и Пени най-накрая се женят. Дори Шелдън открива своята половинка, сключвайки „Споразумение за връзка“ с невробиолога Ейми Фера Фаулър. Връзката им достига нов етап на развитие, след като той ѝ предлага брак. В свободното си време Ленард и Шелдън се забавляват като играят на фентъзи ролеви игри с техния непрестанно разрастващ се кръг от приятели, включващ колегите им учени Раджеш и Хауърд, както и очарователната съпруга на Хауърд – Бърнадет, която се адаптира към живота с малкото им момиченце Хейли.

Кости, сезон 12
Премиера: 21 ноември

Излъчване: Всяка събота и неделя от 17:10, три поредни епизода
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Сезонът, състоящ се от 12 епизода, ще отдаде заслуженото на изобретателния сериал и ще доведе историите на Бренън, Буут и екипа на института и ЦРУ до финал, който ще даде възможност на най-верните фенове на шоуто да си вземат довиждане с тези незабравими герои. Зрителите ще изживеят сватба, ще проследят история за сериен убиец, и ще станат свидетели на изпитанията, пред които ще бъде изправен бракът на Бренън и Буут.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =