Живите мъртви, сезон 11
Премиера: 23 август от 22:55 ч.
Излъчване: Всеки понеделник от 22:55 ч.
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Lauren Cohan as Maggie, Norman Reedus as Daryl Dixon, Jeffrey Dean Morgan as Negan, Seth Gilliam as Gabriel, Callan McAuliffe as Alden, Glenn Stanton as Frost, Marcus Lewis as Duncan- The Walking Dead _ Season 11 – Photo Credit: Josh Stringer/AMC

В предишния сезон на „Живите мъртви“ нашите оцелели се сблъскаха с демони от миналото и се изправиха пред нови заплахи. Приятелства и връзки бяха застрашени от нарастващите щети от апокалипсиса.

Александрия е сериозно компрометирана. Останало е само бледо подобие на този дом и убежище, след касапницата и разрухата, нанесени от Шептящите. Сега всички, които живеят в Александрия, се борят да я реформират и да изхранят нарастващия брой жители. Сред тях са оцелелите от падането на Кралството и изгарянето на Хилтоп, както и Маги и новата ѝ група. В Александрия има повече хора, отколкото убежището може да изхрани и защити. Положението е много тежко, заради нарастващото напрежение, породено от минали събития. Между опустошените стени, желанието за самосъхранение заплашително расте и се надига на повърхността.

Оцелелите трябва да осигурят повече храна, докато се опитват да възстановят Александрия, преди тя да се е разпаднала като безброй други общности, през които са преминавали през годините. Но откъде и как? По-изнервени, измъчени и гладни от всякога, те трябва да намерят дълбоко в себе си силата и устрема да защитят живота на децата си, дори това да означава да загубят своя собствен.

Междувременно, без оцелелите в Александрия да подозират, Юджийн, Езекиел, Юмико и Принцесата все още са в плен на мистериозни войници, членове на мащабна и потайна групировка.

Убивайки Ийв, сезон 1-3
Премиера: 3 август от 20:00 ч.
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 ч.
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Отегчена от работата си като агент в тайната разузнавателна служба на Великобритания, Ийв развива нездрав интерес към жените наемни убийци, тяхната психология и методи за извършване на престъпления. След прибързано и необмислено разследване зад кулисите на свидетел, за когото отговаря, тя е уволнена от MI5. За нейно щастие обаче е вербувана от тайна дивизия на MI6, която се занимава с търсенето на международния сериен убиец Виланел. Когато пътищата им се пресичат, Ийв открива, че имат повече допирни точки и членовете на тайните им обкръжения са по-свързани, отколкото е предполагала. Тя е обсебена от Виланел, която също толкова ентусиазирано отвръща на интереса ѝ. Така, в стремежа си отчаяно да разберат повече една за друга, двете жени започват да се фокусират все по-малко върху първоначалните си мисии.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =