Световна кухня, сезон 4
Премиера: 22 февруари 2023 г. от 13:00 ч.
Излъчване: Всяка сряда от 13:00 ч.

„Световна кухня“ представя голямо разнообразие от международни кулинарни преживявания – от 5-звездни ресторанти до семейни къщи и сергии из малките улички. Всеки епизод се развива на различно място и предоставя забавен и информативен поглед към хората и местата посредством тяхната храна. Харизматичната водеща пресъздава някои от кулинарните вдъхновения от различните локации в кухнята си у дома и разработва лесни за изпълнение рецепти, които улавят същността на дадена кухня по прост и лесен начин. Нейната дръзка и увлекателна натура е удоволствие за зрителя, който се отправя на кулинарно пътешествие по света.

Тихоокеанска кухня, сезон 2
Премиера: 24 февруари 2023 г. от 13:00 ч.
Излъчване: Всеки петък от 13:00 ч.

Островите в южната част на Тихия океан – дом на последната неизследвана до момента кухня. Робърт Оливър, носител на наградата „Гурме“, се завръща в страната на своята младост, за да готви заедно с младите местни жители. Разходете се из екзотичните супермаркети на островите Кук, уличните пазари на Фиджи и бакалниците на Тонга, Самоа и Вануату, където ще се запознаете с храни и съставки, каквито никога досега не сте виждали, камо ли опитвали! Това са ястия, които са толкова живи и цветни, колкото и земята, от която са се родили… Раят!

Пътешествието на Гордън, Джино и Фред, сезон 2 (еп. 6 и 7)
Премиера: 16 февруари 2023 г., четвъртък, от 13:00 ч.

Този път Гордън, Джино и Фред се отправят на американско приключение. След успеха на европейското им турне, изпълнено с множество забавни моменти, Гордън е готов да покаже на Джино и Фред кулинарните изкушения на своя втори дом.

Завръщането на тази изключително успешна поредица, номинирана за БАФТА, обещава още повече хумор, хаос и състезателни мисии за тримата приятели, докато те пътуват из Америка. Както винаги, те са в търсене на най-добрите съставки, готвачи и персонажи на най-зашеметяващите места.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 − 70 =