Ключовата съставка на Лука, сезон 2
Премиера: 30 ноември 2022 г. от 13:00 ч.
Излъчване: Всяка сряда от 13:00 ч.

Роденият в Италия шеф-готвач Лука Чиано ще представи първата си телевизионна поредица „Ключовата съставка на Лука“ – вълнуващо кулинарно предаване в седем части. Във всеки епизод Лука ще отведе вкусовите ви рецептори на пътешествие, като ви запознае с изключителни италиански и австралийски продукти.

Той ще сподели интересни факти за историята на ключовите съставки и ще ви предложи ястия, които ще ви накарат да усетите как поднася порция от истинската италианска любов в чиния. Сърдечният характер на Лука свързва радостта му от готвенето със забележителното му пътешествие и израстване през годините.

Адам и По: Малайзия в Австралия, сезон 1
Премиера: 5 ноември 2022 г. от 14:00 ч.
Излъчване: Всяка събота и неделя от 14:00 ч.

Двама от любимите готвачи на Австралия, Адам Лиау и По Линг Яу, обединяват сили, за да изследват малайзийското си наследство в едно изпълнено с вкус и смях приключение.

Малайзия, подобно на Австралия, е наелектризираща смесица от култури, етноси и аромати. И тъй като споделят малайзийски корени и австралийско възпитание, двамата приятели готвачи тръгват на път, за да открият какво прави двете страни толкова близки и да намерят вдъхновение за малайзийски ястия в Австралия.

Адам и По са на мисия да намерят най-пресните австралийски продукти – от тасманийска мида абалон и бодлив омар, за да пресъздадат така обичаните малайзийски класики като сочно говеждо Ренданг и хрупкаво Роти канай. По пътя те ще получат експертни съвети от местни фермери, малайзийски емигранти и дори холивудска звезда, за да сервират апетитни малайзийски ястия с уникален австралийски привкус.

Храна за добро настроение с Ейнсли, сезон 1
Премиера: 9 ноември 2022 г. от 14:00 ч.
Излъчване: Всеки делничен ден от 14:00 ч.

Присъединете се към един от любимите британски телевизионни готвачи за „Храна за добро настроение с Ейнсли” – вкусно пътуване из страната, подхранвано от страстта към местните продукти и кулинарията, която храни душата.

Към Ейнсли Хариот се присъединява приятелят му и колега готвач Джоузеф Денисън. Всеки от тях се отправя в различна посока в търсене на изкусна храна, невероятни истории и прекрасни герои от различни места, на които хората работят, почиват и се забавляват. Но това не е всичко. Зареден с вдъхновение, рецепти и полезни съвети, Ейнсли приготвя фантастични ястия в кухнята си на брега на морето – и всичко това, докато отдава почит на неотменната сила на храната да ни събира и обединява.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

91 − 82 =