THE OLD MAN
Original Series
От 28 септември

Базиран на едноименния бестселър от Томас Пери, „The Old Man“ представя историята на Дан Чейс (Джеф Бриджис), който преди десетилетия неочаквано напуска ЦРУ и оттогава живее в уединение. Когато се появява убиец, който се опитва да отстрани Чейс, старият оперативен агент осъзнава,
че за да подсигури бъдещето си, той трябва да се помири с миналото си. Помощник-директорът на контраразузнаването на ФБР е призован да залови Чейс заради сложното му минало, което го свързва с беглеца.

THE KARDASHIANS S2
Original Series
От 22 септември

Камерите пак са тук, за да уловят непрекъснато променящия се живот на Крис, Кортни, Ким, Клои, Кендъл и Кайли. Семейството отново кани зрителите да застанат редом с тях през най-новите им триумфи и премеждия. От пламенни романси и променящи живота моменти до невъобразими успехи, семейната им връзка остава неразрушима, докато те навигират обществения и личния си живот пред погледа на света.

HOCUS POCUS 2
Original Film
От 30 септември

Изминали са 29 години откакто Макс запали свещта с черния пламък и възкреси сестрите от 17-и век. Но те се завръщат и търсят отмъщение. Сега три ученички от гимназията трябва да осуетят замисъла на хищните вещици да сеят нов вид хаос и опустошение в Салем преди зазоряване в нощта на Вси Свети.

ANDOR
Disney+ Original Series
От 21 септември

Поредицата „Andor“ изследва една нова перспектива от Star Wars галактиката, като се фокусира върху пътешествието на Касиан Андор, който се опитва да открие как може да допринесе за промяната. Сериалът представя историята за разрастващия се бунт срещу Империята и как хора и планети са замесени в него. Това е една ера, изпълнена с опасности, измами и интриги, в която Касиан ще тръгне по пътя, предопределен да го превърне в бунтовнически герой.

WELCOME TO WREXHAM
Original Series

В поредицата „Welcome to Wrexham“ Роб Макелхени (It’s Always Sunny in Philadelphia) и Райън Рейнолдс (Deadpool) се учат как да управляват третия най-стар професионален футболен клуб в света. През 2020 г. Роб и Райън обединяват сили, за да закупят Червените дракони от пета дивизия с надеждата да превърнат Wrexham AFC в аутсайдера, когото целият свят подкрепя. Притеснението? Роб и Райън нямат опит във футбола или съвместната работа един с друг.
От Холивуд до Уелс, от терена до съблекалнята, от офиса до кръчмата, тази документална поредица ще проследи ускорения курс за управление на футболен клуб, през който преминават Роб и Райън, както и неразривно свързаните съдби на отбора и града, който разчита двама актьори да донесат значима надежда и промяна в общност, която има сериозна нужда от това.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 + = 45