Теория на престъпленията, сезон 1
1 април от 22:00 часа
Всеки понеделник от 22:00 часа

Този забавен криминален сериал, чието действие се развива в Париж, проследява историята на две много различни жени, които обединяват сили, за да разкрият поредица от оригинални и вълнуващи престъпления. Луиз Арбюс е ексцентрична, вбесяваща, изключително интелигентна и безупречно поддържана професорка по криминална психология в Сорбоната. Барбара Деландр е практичен и хиперактивен полицейски капитан, който не обича да нарушава правилата. Луиз е призована да използва уменията си на практика, когато върху жертва на престъпление е намерена изписана реплика от една от книгите ѝ. Тя избира четирима от студентите си, за да ѝ помогнат да разбере какво кара този убиец да извършва подобни деяния. Всеки от тях има неочаквани умения, с които допринася за разследването и четиримата бързо се сформират един нестандартен екип. Това специално звено от щура учителка и нейните ученици поставя на сериозно изпитание търпението на Барбара и бързо се превръща в най-големия ѝ кошмар. Изключително забавен, изпълнен с очарователни герои и интелигентни конфликти, както и с различен завладяващ случай във всеки епизод, „Теория на престъпленията“ е предопределен да се превърне в завладяващо зрелище.

В ролите: Мюриел Робин, Ан Лю Нен и др.

Защо не повикаха Евънс?, сезон 1
24 април от 22:00 часа
Всяка сряда от 22:00 часа

Will Poulter as Bobby Jones with Lucy Boynton as Frankie (Lady Frances Derwent)

Базиран на култовия роман на Агата Кристи от 1934 г., „Защо не повикаха Евънс?“ разказва за сина на местния викарий Боби Джоунс и неговата остроумна приятелка, светската дама Франсис „Франки“ Дервент, които се впускат в приключение за разкриване на престъпления, след като Боби открива присвитото тяло на умиращ мъж, който с последния си дъх изрича загадъчния въпрос от заглавието.

В ролите: Мейв Дермоди, Луси Бойнтън и др.

Убийства в рая, сезон 13
25 април от 22:00 часа
Всеки четвъртък от 22:00 часа

Завръщайки се на остров Сейнт Мари, „Убийства в рая“ започва своят 13-и сезон, в който инспектор Невил Паркър (Ралф Литъл) продължава да разкрива загадъчни убийства заедно с екипа си на огрения от слънцето карибски остров.

В ролите: Ралф Литъл, Шантол Джаксън и др.

Кралиците на мистерията, сезон 2
12 април от 22:00 часа
Всеки петък от 22:00 часа

The Aunts watch on (Julie Graham, Siobhan Redmond, Sarah Woodward); „The Raven“ – Queens of Mystery _ Season 2 – Photo Credit: Rob Baker Ashton/AcornTV

Във втори сезон детектив Матилда Стоун и трите ѝ лели, авторки на криминални романи, разследват убийство в спа център, убийство в света на съвременното изкуство и кражба на ръкопис на Едгар Алън По. Докато любовният живот на Матилда се проваля, тя постига напредък по случая с отдавнашното изчезване на майка си, въпреки усилията на най-близките ѝ хора.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 5