Безкраен биполяр
Понеделник, 15 февруари, в 22:00 ч.

След психически срив Камерън напуска семейството си и се опитва да поддържа връзка с двете си дъщери и препатилата си съпруга Маги. Опитите им за нормално семейно ежедневие се провалят, когато Маги тръгва на бизнес училище. Камерън се връща у дома с дъщерите си, но биполярното му разстройство ги въвлича в поредица от забавни, ексцентрични и сърдечни приключения.

Почти известни
Сряда, 3 февруари, в 22:00 ч.

Тийнейджър репортер смята, че е попаднал на златна възможност, когато от сп. „Ролинг Стоун“ му възлагат да напише материал. Въпреки възраженията на притеснената си майка, Уилям се отправя на път с изгряваща рок група и открива, че интересните преживявания далеч не се изчерпват с музиката.

Рубрика: Месецът на любовта
Всеки уикенд от неделя, 6 февруари, в 22:00 ч.

Януарската потиснатост е зад гърба ни, пролетта се задава и Свети Валентин ни очаква. За да ви помогнем да се настроите на романтична вълна, ви предлагаме най-красивите и страстни любовни филми.

Горещо кънтри
Вторник, 23 февруари, в 22:00 ч.

Кели е кънтри музикална звезда, която напуска център за лечение на зависимости, за да се завърне на сцената. Не след дълго тя среща изгряваща музикална авторка на текстове и Кели трябва да се изправи срещу демоните си, за да работи с нея. Романтиката усложнява още повече отношенията им и техните кариери.

The Partner / Напарник
Премиера: вторник, 2 февруари от 20:00 TV1000 Russian Kino

Майор Хромов се събужда след неуспешна операция, за да установи, че сега обитава тялото на бебе. Но престъпленията все така трябва да бъдат разследвани, затова той вдига памперса и се завръща на работа. Дори и в бебешка количка, той успява да създаде проблеми на престъпниците. За да върне всичко към нормалното, той ще трябва да извърши специална операция. Баща и бебе трябва да работят в екип, за да заловят най-опасния лидер на местната мафия.

Queen of Spades: Black Rite / Пиковая дама: Черный обряд
Премиера: вторник, 9 февруари от 21:00 TV1000 Russian Kino

Игрите с духове рядко завършват добре, но кога това е сприрало тийнейджър? Историята разказва, че всяко огледало може да се превърне в портал към света на мъртвите. Един от най-старите ритуали е ритуалът за призоваване на Дама Пика. Четирима тийнейджъри на шега решават да я призоват, без да подозират на какви ужаси са обрекли себе си и близките си. Сега отмъстителният призрак няма да спре, докато не получи душите им.

Lucky Island / Остров везения
Премиера: вторник, 16 февруари от 20:00 TV1000 Russian Kino

Роман получава билет за луксозен лайнер от майка си. На тихоокеанския круиз се провежда конкурс за красота, бляскави красавици заливат палубите, лее се шампанско. Пътуването на мечтите завършва внезапно и Роман се оказва на пустинен остров в компанията на трите финалистки. Осъзнавайки, че момичетата са ужасени, че могат да загубят възможността да спечелят желаната корона, бившият телевизионен водещ убеждава участничките, че са заобиколени от скрити камери и микрофони, и че цялата страна ги гледа. И докато момичетата се състезават, нашият герой търси начин да избяга от острова…

Metro / Метро
Премиера: неделя, 28 февруари от 23:00 TV1000 Russian Kino

Една обикновена сутрин в московското метро изведнъж се обръща с главата надолу. Един от тунелите на метрото е залят през пукнатина с вода от река Москва. Ръководството на града е изправено пред дилемата: дали да спаси пътниците, заседнали между гарите, или да блокира тунела, така че да не се наводни цялото метро, което може да доведе до разрушаването на целия град. А заклещените в метрото хора се опитват сами да се спасят, докато приближаващият воден поток не ги покрие.

Още любопитна информация за продукциите ви очаква в специалната секция на Viasat World при нас.

Не пропускайте да последвате и Viasat History във фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 40