Гаслит, сезон 1
3 октомври, вторник, от 22:00 часа
Всеки вторник от 22:00 часа

Сериалът „Гаслит“ е модерен прочит на политическия скандал „Уотъргейт“ от 1970-те години, който се фокусира върху неразказани истории и забравени герои от това време.
След взломът в Уотъргейт, историята на Марта Мичъл претърпява внезапен обрат и изборите, които прави в разгара на скандала, ще изложат репутацията ѝ на карта и ще застрашат брака ѝ.

В ролите: Джулия Робъртс, Шон Пен, Мат Рос

Малки пожари навсякъде, сезон 1
4 октомври, сряда, от 22:00 часа
Всяка сряда от 22:00 часа

Базиран на едноименния бестселър на Селест Инг, сериала „Малки пожари навсякъде“ проследява преплетените съдби на перфектното семейство Ричардсън и загадъчните майка и дъщеря, които преобръщат живота им. Историята изследва тежестта на тайните, естеството на изкуството и идентичността, свирепото притегание на майчинството и опасността от вярата, че спазването на правилата може да предотврати потенциално бедствие.

В ролите: Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун

Сладки неприятности, сезон 5
2 октомври, понеделник, от 22:00 часа
Всеки понеделник от 22:00 часа

Жителите на Коутъри в централен Лос Анджелис се опитват да балансират кариера и любовен живот и да се справят с типичните за 20-годишните предизвикателства, с които се сблъскват в момент от живота, когато приятелите им са тяхното семейство.

В ролите: Мая Мичъл, Сиера Рамирез и др.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 − 69 =