Истински лъжи, сезон 1
Премиера: 4 октомври от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.

Вдъхновен от едноименния хитов филм на Джеймс Камерън, „Истински лъжи“ проследява Хари Таскър – първокласен международен таен агент на американската разузнавателна служба Omega Sector и неговата съпруга – отегчен от ежедневието езиков професор, която прави шокиращото разкритие, че привидно обикновения ѝ съпруг води двойствен живот. Разкривайки тайната, Omega наема Хелън, която впечатлява всички със страхотните си умения (благодарение на тае-бо и йога) и се присъединява към Хари и неговия екип от първокласни агенти. Тя се впуска в тайни мисии по целия свят и води вълнуващ живот, който носи опасности и приключения, като същевременно се опитва да го запази всичко това в тайна от децата си.

Убийства в сградата, сезон 1
Премиера: 5 октомври от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.

Комедийният сериал е създаден от Стив Мартин, Дан Фогелман и Джон Хофман и разказва за срещата между трима непознати съседи (Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес), които споделят обща страст към популярен подкаст за разследване на истински престъпления. Но внезапно самите те се оказват въвлечени в епицентъра на едно такова. В луксозната им жилищна сграда Upper West Side се случва мистериозна смърт, за която триото подозира, че е убийство, и използва “опита” си от общото хоби, за да го разследва.
Докато записват собствен подкаст, за да документират случая, тримата разкриват сложните тайни на сградата, трупали се в нея с продължение на много години. И същевременно сами се оплитат в лъжите, които казват един на друг за себе си.

В ролите: Стив Мартин, Мартин Шорт, Селена Гомес

Семейство Симпсън, сезон 33
Премиера: 9 октомври от 23:50 часа
Излъчване: От понеделник до петък 23:50 часа
Времетраене: 30 мин.

Taзи анимационна комедия се фокусира върху живота на едноименното семейство в Спрингфийлд. Главата на семейство Симпсън, Хоумър, не е типичният семеен човек. Той работи в атомна централа и прави всичко по силите си, за да ръководи семейството си, но осъзнава, че всъщност те го водят. Семейството включва любящата му съпруга със синя коса Мардж, пакостника Барт, изключително амбициозната му дъщеря Лиса и бебето Маги.

В ролите: Дан Кастейанета, Нанси Картрайт, Ханк Азария и др.

Внимание: Отдел „Издирване“, сезон 1
Премиера: 9 октомври от 22:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.

Alert: Missing Persons Unit – Season 1 – Episode 108 – „Craig“

“Внимание: Отдел „Издирване“ е полицейска драма, представяща работата на полицейското управление на Филаделфия по откриването на изчезнали лица. Всеки епизод проследява покачващото пулса издирване на изчезнал човек, като паралелно ни разкрива и дългогодишната мисия на полицаите Джейсън Грант и бившата му съпруга Ники Батиста – да открият истината за отдавна изгубения им син.

В ролите: Скот Каан, Даня Рамирез, Раян Брусард

Светкавицата, сезон 9
Премиера: 3 октомври от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.

След окончателната победа над Анти-Светкавицата, сезон 9 на „Светкавицата“ започва една седмица след епичната битка, когато Бари Алън и Айрис Уест-Алън се свързват отново и се сближават повече от всякога. Но когато смъртоносна банда се спуска над Сентрал Сити, водени от нова мощна заплаха, Светкавицата и неговият екип трябва отново да изправят срещу невъзможното, за да победят. Точно когато The Rogues са поразени, нов смъртоносен противник се надига, за да предизвика Бари Алън. В най-голямата си битка досега, Бари и неговия екип ще бъдат изправени до предела на възможностите си, за да спасят Сентрал Сити за последен път.

В ролите: Грант Гъстин, Даниел Панабейкър, Кандис Патън и др.

Мъртва точка, сезон 5
Премиера: 17 октомври от 21:00 часа
Излъчване: От понеделник до четвъртък 21:00 часа
Времетраене: 60 мин.

Жена без спомени за миналото си и с тяло изцяло покрито със сложни татуировки е намерена гола на Таймс Скуеър. Необичайните обстоятелства около откриването ѝ отварят вратите към необятна и заплетена мистерия, която привлича вниманието на ФБР. Те проследяват пътя очертан от татуировките ѝ, водещ към още по-мащабна престъпна конспирация, като същевременно ѝ помагат да открие истината за нейна самоличност.

В ролите: Съливан Стейпълтън, Джейми Алекзандър и др.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 46 = 50