Сервиз SOS, сезон 12 (10 еп. по 60 мин)
Премиера: 19 април 2024 г. от 21:00 ч.
Излъчване: Всеки петък от 21:00 ч.

Tim Shaw and Fuzz Townshend pose with the old Citroen SM in the workshop. (National Geographic)

Популярното предаване „Сервиз SOS“ сгрява сърцата на почитателите си като се завръща за своя дванадесети сезон. Фъз и Тим продължават мисията си да откриват и реставрират класически автомобили на заслужили собственици. През годините момчетата са възстановили впечатляващите 120 автомобила. От гранд турър до хот хечове, от странни мотори до редки спортни коли. И този сезон те отново са вдигнали летвата на възможното.

Трафиканти: Подземни светове с Мариана ван Зелер (10 еп. по 60 мин)
Премиера: 7 април 2024 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всяка неделя от 22:00 ч.

Mariana van Zeller meets with hash transporters in the Rif Mountains. (National Geographic)

Награждаваният журналист Мариана ван Зелер изследва вътрешните механизми на най-опасните черни пазари на планетата. Във всеки епизод тя навлиза в дълбините на различна част от подземния свят – от наемните убийци и търговията с органи до секс тормоз и контрабандата на жени за брак – и се среща със замесените, за да изучи бизнеса и да разбере по-добре световната сенчеста икономика, която възлиза на няколко трилиона долара.

Последните гиганти: Диви риби, сезон 3 (8 еп. по 60 мин)
Премиера: 24 април 2024 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 ч.

Cyril Chauquet holding a jack crevalle. (2023 Untamed Productions)

Сирил и екипът му се завръщат, за да продължат мисията си по намирането на последните гигантски риби в някои от най-отдалечените и враждебни райони на планетата. Ако успеят да докажат, че тези върхови хищници все още съществуват в гигантски размери, те ще помогнат на биолозите и изследователите да защитят местообитанията им за бъдещите поколения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 − 54 =