Носителката на Еми, Ан Хечи, почина на 53г.

Говорител на звездата сподели от името на семейството и приятелите и:

Днес загубихме една ярка звезда. Едно нежна и щастлива душа. Обичаща майка и лоялна приятелка.

Ан ще липсва ужасно много. И все пак тя ще продължи да живее чрез прекрасните си синове, създаденото от нея и огромната и страст. Смелостта и винаги е стояла редом до собствената и истина , разпръсквайки послание за любов и приемственост. Това ще продължи и след нея.

Говорителя потвърди, че съгласно законите на щата Калифорния, Ан е мъртва, въпреки че сърцето и все още бие и животоподдържащите не са спрени. Очаква се One Legacy Foundation да изпозлва това време за да намери получатели на органите и- съгласно завещанието на актрисата.

По-големият и син Хомър (20г.) също изрази своята мъка публично:

Двамата с брат ми Атлас загубихме нашата майка. Изминаха шест дни на немислима, емоционална въртележка. Оставам с безмълвен в дълбоката си тъга. Надявам се майка ми да не я боли вече. Надявам се да е започнала да изследва това, което аз си представям, като вечна свобода. През тези шест дни хиляди приятели, семейство и фенове, ми показаха душите си. Благодаря им за любовта. Благодаря и за подкрепата на баща ми Коли и доведената ми майка Алекси. Те са рамото, на което мога да се опра в това трудно време. Почивай в мир мамо. Обичам те.

Както cineboom  вече писа, Хечи катастрофира преди седмица и от тогава бе в кома.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1