По време на D23 EXPO миналия уикенд, Кевин Файги лично потвърди имената на актьорите, които влизат в предстоящото продължение „Captain America: New World Order“.

На финала на сериала „Сокола и Зимния войник„, Антъни Макий или Сам Уилсън, официално пое мантията на Капитан Америка. Той ще продължи и в новия филм. Тим Блейк Нелсън се завръща в ролята на The Leader. Карл Лъмбли ще бъде Исая Брадли. Шира Хас ще направи своя Марвел дебют в ролята на израелския супергерой Sabra. Дани Рамирез ще поеме ролята на Соколът.

На финала на „Сокола и Зимния войник“ Сам и Бъки, заедно с U.S.Agent (Уайът Ръсел) и Шарън Картър (Емили Ван Камп) пребориха злодеите, въпреки че статуса на мнозина остана неясен. US Agent бе вербуван от Валентина (Джулия Луис- Дрейфус). Шарън Картър се оказа … че всъщност е The Power Broker. Сега тя работи за правителството и има достъп до чувствителна информация.

Новият Капитан Америка е в ситуация на аутсайдер. Той не е супер войник. Не е на 100г. Няма Отмъстителите до себе си. Въпреки това обяви публично, че е новият Капитан Америка. Какво следва?

Какво превръща някого в Капитан Америка. Определено не е това, че е супер войник. Новият филм, ще се опита да даде еднозначен отговор на този въпрос.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =