Премиера в България: 05.06.2015г.
Световна премиера: 22.05.2015г.
Жанр: Ужаси, Трилър
Продължителност: 93 минути
Формат: 3D/4DX
Сценарист: Дейвид Линдзи-Абеър
Режисьор: Гил Кенън
В ролите: Сам Рокуел, Розмари Деуит, Джейн Адамс, Кайл Катлет, Никълъс Браун, Джаред Харис, Кенеди Клемънс, Сюзан Хейуърд
Разпространител: Александра филмс / Fox Pictures

Историята на филма следва семейство, което се нанася в новата си къща в тихо предградие. Животът им обаче внезапно е обезпокоен, когато разбират, че не са сами в новия си дом. Свръхестествени сили също живеят в къщата и скоро най-малкият член – малката Мадисън, става тяхна жертва. За да спасят отвлеченото, малко момиче, преди то да е изчезнало завинаги, семейството трябва да обедини сили и да се пребори с неканените гости.
Това е класическата и позната на всички история за семейство, което е тормозено от духове и изправено пред най-големия си кошмар. Новият филм на 3D обаче ще накара зрителите в киносалоните да се впуснат в приключение и да изпитат чувството, че са на увеселителен парк. Филмът обещава на кинолюбителите страхотни ефекти, запомнящи се моменти и нова модерна развръзка на историята.
Режисьор на ПОЛТЪРГАЙСТ е легендарният Сам Рейми, който е решил да уплаши изцяло ново поколение зрители с новия филм на 3D. Негово дело са „Спайдърмен 2“ и „Спайдърмен 3“, както и „Злите мъртви“ и „Гняв“.

[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“]

 

[/tab]
[tab title=“Галерия“]


[/tab]
[tab title=“Новини“]Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]
Скоро [/tab]
[tab title=“Рецензии“]
„Полтъргайст“ на 3D или не?! [/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 9 = 1