Здравей, Поли, и Честита Нова Година! Поздравления за приключението, с което си избрала да я започнеш! „Тайният свят на Финик“ дебютира на 20.01.2023 г. в киносалоните в страната, благодарение на Pro Films, а твоята героиня Кристин е просто….

Cineboom: Как се съгласи да се включиш към проекта? Как се стигна до това да дадеш гласа си на тази героиня?

Поли: Благодаря за поканата на Pro Films и специално на Ненчо Балабанов, който ни свърза! За мен беше изключително приятно да се включа в екипа на проекта! 

Cineboom: Що за герой е Кристин? Попадала ли си на такова кълбо от емоции до сега?

Поли: Кристин е смело, уверено и изключително интелигентно момиче. Тя е безстрашна, борбена и жертвоготовна за всички, които обича. В емоционален план, тя доста прилича на мен. 🙂 

Cineboom: Пазиш ли детското в себе си? Успяваш ли да погледнеш назад? Към онези години, когато си гледала рисуваните картинки и душата ти е летяла или се е свивала заедно с героите? Черпиш ли вдъхновение от онази Поли?

Поли: Голяма част от мен няма никога да порасне… Обожавам анимацията и често се връщам към любими филми от детството ми. Сега откривам много повече смисъл и послания в тях.

Cineboom: Ти си майка на две прекрасни хлапета. Ще заведеш ли децата си на премиерата?

Поли: Да, ще заведа Даниел. Той никога не е бил на кинопрожекция и със сигурност ще му бъде мнооого интересно. Леа е все още малка, но предполагам, че ще гледа филма вкъщи по натам.

Cineboom: Какво гледате у дома с малчуганите? „Тайният свят на Финик“ ваш тип филмче ли е?

Поли: Предимно анимационни филмчета, но задължително, трябва да имат музика, песни, т.е да го има мюзикълния елемент. 

Cineboom: Лесно ли е да се работиш с Крис Върбановски и останалите от екипа? Сподели ни някоя закачка зад кулисите на озвучителния процес.

Поли: Познавам Крис от много малък и съм имала удоволствието да проследя професионалния му път  изключително отблизо, защото и двамата сме били част от вокалната група Бон-Бон. Той е страшно талантлив и аз се радвам безкрайно на всяко едно постижение в развитието му!

За съжаление, всеки от нас е записвал по отделно и единствено можехме да се насладим на вече записаните гласове един нa друг… 

Cineboom: Виждаш ли поука в края на „Тайният свят на Финик“? Какво ти се иска децата (а и не само) да извлекат за себе си, след като изгледат филмчето?

Поли: Да бъдем по-добри и толерантни един към друг, да уважаваме правото всеки да бъде такъв какъвто иска да бъде! 

Cineboom: Смяташ ли, че анимации като тази, имат своята аудитория у нас? Ходят ли децата все още на кино, за да гледат анимационни филми?

Поли: Киното е магия! То не би могло да бъде заменено, защото големия екран, колективната емоция от зрителите в залата са уникални всеки път! 

Cineboom: Разкажи ни нещо за екипа на Pro Films, с който работи по този филм?

Поли: Pro Films са страхотни! Невероятни професионалисти, с които се работи с фантастична лекота! Благодаря им от сърце за всичко!

Cineboom: Какво ти предстои в професионален план, след като „Тайният свят на Финик“ поеме на своето пътешествие по родните екрани в края на месеца?

Поли: Вчера, 12.01.2023г. представихме новия ми сингъл „Help Me Out” и видеото към него. Той е само началото от поредица красиви неща, които предстоят да ми се случат в професионален план през тази година. Изпратих миналата с успешния ми проект и албум „По-добрата Коледа“ и това даде заявка за една още по-вълнуваща за мен и екипа ми 2023 г. Най-доброто предстои…!

С екипът на www.cineboom.bg ти желаем най-незабравимата 2023 г. и дано Кристин бъде вдъхновение за теб  и всички фенове на „Тайният свят на Финик“, които ще влязат в киносалоните след 20.01.2023 г. Желаем истински успех на филма и на теб.  До нови срещи 😊

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 − 83 =