Подсказва за предстояща поява на Върколака в „WandaVision“

Помните ли Джон Райт/ Рей Джонсън от "Х-мен в началото: Върколак"?

„WandaVision“ ни представи изключителна подсказка за Weapon X през шестия епизод. Това сочи към конкретен мутант от X-мен, който в крайна сметка води към Върколака. Има няколко неща за обаснение преди това, но края на този път е – появата на Върколака.

Will. I. Am. в ролята на Рей Джонсън/ Джон Райт/Кестрел в „Х-мен в началото: Върколак“

В шестия епизод Дарси (Кат Денинг) преглеждаше файловете на S.W.O.R.D. и стигна до името Рей Джонсън, което блесна на екрана. Рей Джонсън е псевдоним на Джон Райт или иначе казано мутанта Кестрел. Този телепортиращ се мутант вече сме виждали в „Х-мен в началото: Върколак“. Ролята бе поверена на Will. I .Am. Филма не бе добър, но героят бе изключително важен.

В комиксите той е част от Team X, заедно с Върколака, Съблезъб, Сребърната лисица и др. Екипът е сформиран по програмата Weapon Plus, с помощта на ЦРУ. Weapon X е  под шапката на Weapon Plus. В конкретната сцена Дарси търсеше медицински картони в базата данни на S.W.O.R.D. В комиксите съкращението е за Sentient World Observation and Response. В кино вселената на Марвел „W“е заменено с Weapon. Това би могло да има връзка с Weapon X, програмата зад създаването на Върколака.

„WandaVision“ вече си е играла с идеята за мутантите. Евън Питърс, версията на Quicksilver от поредицата „Х-мен“ участва в няколко епизода. Възможно е да сме изправени пред някаква лудост на мулти вселената.

Логан и Джон Райт в „Х-мен в началото: Върколак“

Знаем със сигурност, че Марвел възнамеряват да рестартират поредицата Х-мен за своята вселена. Това означава, че в даден момент друг актьор ще се появи в ролята на върколака. Хю Джакмън многократно потвърди, че „Логан: Върколака“ е последния му филм в тази роля. Така че е повече от възможно включването на името Рей Джонсън да е следващата подсказва към Х-мен.

Изгледай по-горе и оригиналното видео, уловило този детайл.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 − 77 =