Епизодът на „WandaVision“ от миналата седмица ни даде най-странната реклама до момента. От океана изскочи акула, носеща кофичка смъртоносно мляко. Цялата история е наистина жестока. Хлапе е заклещено на необитаем остров и се надява да получи малко от млякото. Само че… не може да го отвори. То се скапва пред очите ни, докато накрая остава само по… скелет. За секунди…

Водещия на „Daily Distraction“ , Крис Килиан`посочи, че има връзка между акулата в рекламата и Quicksilver( Евън Питърс). Те са някак повече от просто съвпадение.

 

И Quicksilver и акулата казват в даден момент в сериала „little dude“. И двете изказвания носят определену усещане от думата „dude“. Акулата „изненадващо“ е във същите цветове, като класическия костюм на Quicksilver.

Акулата споделя, че e изяла част от млякото по време на рекламата. Въпреки това, тя оставя детето да умре, просто защото не може да го отвори. Рекламата свършва с зловещото изречение, че млякото е само за оцеляващи.

Акулата някак знае повече за „магчиеското“ мляко, а Пиетро знае повече за „WandaVision“ от който и да е друг герой. Дали можем да заключим, че Пиетро е този, който дирижира всичко?

Днес ще гледаме предпоследния епизод 7 от сезона.

Източник: ComicBook

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 31