Докато стане време да започнат снимките на „Последните оцелели“ сезон 2, Педро Паскал е намерил проект, който да заснеме. И то голям. Актьорът се присъединява към номинирания за Оскар 2023г. Пол Мескал, който ще изиграе ролята на Лушъс. Участват още номинираният за Оскар 2023г. Бари Кийгън („Баншите от Инишерин“), Джоузеф Куин („Stranger Things“), Кони Нилсън ще повтори ролята си от оригиналния „Гладиатор“. Участва и Дензъл Уошингтън.

Каква роля поема Педро не е известно.

Оригиналният „Гладиатор“ спечели над $460 млн. от световното си разпространение. Бе номиниран за 12 награди Оскар. Спечели 5 от тях, включително за най-добър филм.

Освен Ридли Скот, в екипа се завръщат Джон Мтиесън (оператора), Артър Макс (сценографа) и Джанти Яйтс (дизайнер на костюмите). Премиерата е насрочена за 22.11.2024г.

След „Игра на тронове“ , „Мандалорецът“ и „The Last of Us: Последните оцелели“, предстои да видим Педро Паскал в „Strange Way of Life“ на реж. Педро Алмодовар, чиято премиера е в Кан, този месец. През есента ще го видим във филма на Итън Коен „Driver- Away Dolls“. В края на годината се очаква да дебютира филма „Freaky Tales“ на Ана Бодън, в който Паскал също изпълнява една от главните роли.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

34 − = 33