Всяка събота през април следвайте приключенията на риболовци по целия свят, докато търсят най-големите, най-редките и най-страшните водни създания! Не пропускайте епизодите на „Ледени викинги“ и „Речни чудовища“ и най-вече – новите серии на „Чудовищни шарани“. С премиерата на 7-ми сезон двамата водещи Том Доув и Нийл Спунър посещават голямо разнообразие от невероятни места за риболов на шарани, като всеки епизод е посветен на различна държава, в която са ловили големите риби – Франция, Унгария, Италия, Испания.

Вижте финала на „Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато“, в който бившият ММА борец и златотърсач Кру Уилямс, младата изследователка Тейлър Стар и нейният баща и майстор-резбар Дон Фроз се присъединяват към опитния „ловец“ на легенди и алпинист Адам Палмър, за да разгадаят най-накрая мистерията на изгубената златна мина на Слумак.

Не пропускайте премиерата на 12 април от 22:00 часа на „Секачи на големи дървета“, който дебютира този месец. Изправен пред силни снежни бури, опасни дъждове, подобни на мусони, и смъртоносни скалисти брегове, Кевин – дървосекач и собственик на дъскорезница – е принуден да събира трупи далеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до райони, в които никога не е бил…

Рубрика: Клуб Explore
Всеки делничен ден през април

Добре дошли в клуба! Сърдечно ви каним в нашия клуб – телевизионно място за всичко, свързано с Viasat Explore!

От понеделник до петък през деня ви предлагаме маратони на цели сериали от любими предавания, включително „Каменни хора“, „Австралийски спасителен отряд“, „Речни чудовища“ и много други.

Искате да опресните паметта си? Пропуснали сте няколко епизода от последния сезон? Или просто искате да прекарате един ден с най-добрите екипи в света?

Някои от тези заглавия можете да проследите и през уикенда – например още на 1 април от 16:50 часа е полумаратонът на 8-ми сезон на „Речни чудовища“ – до началото на 9-ти сезон – от 19:55 часа.

Чудовищни шарани
Премиера от събота 1 април в 22:00 ч.

Сезон: 7
Брой епизоди: 4 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ риболов
Оригинално заглавие: Monster Carp
Година: 2022

С промяната на формàта, двамата водещи Том Доув и Нийл Спунър посещават голямо разнообразие от невероятни места за риболов на шарани. Всяко езеро предлага нещо различно и покрива целия спектър на модерния риболов на шарани – от по-малки водиеми за промишлен риболов, където мъжете наистина ще трябва да усъвършенстват тактиката си, до вътрешни морета, в които най-голямото предизвикателство всъщност е хвърлената стръв да попадне близо до шаран.

Том и Нийл се отправят към Лак дю Салагу в южна Франция, язовира Ореляна в югозападна Испания, парка Брента в Италия и Евро Аква в Унгария; последното е дом на риба-световен рекордьор – огледален шаран със зашеметяващото тегло 112 фунта и 14 унции – както и на още няколко риби, надхвърлящи магическите 100 фунта.

Секачи на големи дървета
Премиера от сряда 12 април в 22:00 ч.

Сезон: 3
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ бизнес
Оригинално заглавие: Big Timber
Година: 2022

Проследяваме опасната работа на дървосекача и собственик на дъскорезница Кевин Уенстоб. Кевин и неговият екип стигат до крайности, за да запазят семейната дъскорезница – и начина си на живот.

Тази година виждаме как Кевин харчи спестените си един милион долара, за да построи огромна нова машина за рязане в дъскорезницата, да разшири дока си на залива Хук и – тъй като смъртоносни вълни и скалисти рифове излагат на риск крехките му лодки – да създаде чисто нова експериментална лодка за събиране на трупи, която да замени „Пауър уейгън“.

Изправен пред силни снежни бури, опасни дъждове, подобни на мусони, и смъртоносни скалисти брегове, Кевин е принуден да събира трупи далеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до райони, в които никога не е бил… дори и да не е сигурен дали всичко това ще си струва.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here