Spin-off сериала по „Мандалореца“ вече официално е спрян. През 2019г. със старта на Disney +, „Междузвездни войни“ прескочи в игралните сериали с „Мандалореца“. Той се превърна в моментален хит. Lucasfilm демонстрира , че няма планове да забавя развитието на тази част от вселената. Освен „Мандалореца 3“ очакваме много spin-off поредици по темата. Сред тях бе и „The rangers of the New Republic“.

Измежду „The Book of Boba Fett“ и „Асока“ се очаква да има огромен, crossover event. Работи се и върху връзки с „Мандалореца“. Кино филмите от галактиката са паузирани до 2023г. и това дава шанс на Lucasfilm и Кенеди да разгърнат галактиката в сериалите им.

Дейв Филони, изпълнителен creative директор на Lucasfilm, потвърди лично, че работата по „Rangers of the New Republic“ официално е спряла. Причина не бе изнесена. Останалите сериали продължават.

Най-вероятната причина за това действие е уволнението на Джина Карано, за което cineboom писа през февруари. Тя трябваше да продължи ролята си на Кара Дюн, превръщайки се в главен герой в „Rangers of the new Republic“.

Въпреки всичко този сериал бе най-лесен за премахване. Той не се фокусира върху незабравим герой, като Боба Фет или Асока. Възможно е Lucasfilm да намерят начин и да го саживят в бъдещ момент. Спокойно може историята да бъде вплетена в оставащите сериали. Освен тях очакваме и такива, които не са свързани с „Мандалореца“. Предстои „Оби-Уан Кеноби“, „Андор“ и др.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

96 − 86 =