Продуцентите Джон Дейвис и Джон Фокс плануват сериал, който ще проследи историята на героите от „Воден Свят“ с Кевин Костнър, 20г. напред във времето!

Сериалът се заформа на двадесет и петата годишнина отд премиерата на оригиналът в кината. Той ще бъде създаден за една от стрийминг платформите. Коя точно, към този момент продуцентите не потвърждават. Режисьор ще бъде Dan Trachtenberg („Кловърфилд 10“)

Оригиналът проследи героя на Кевин Костнър, мореплавател без име някъде в бъдещето. Земята е наводнена след тоталното разтопяване на полярните шапки. Това е повишило нивото на световния океан. Тялото на мореплавателя е мутирало, за да се адаптира към водната среда. Той се съгласява да помогне на жена и малко момиче, в опитите им да достигнат до Сушата. Същевременно те се борят с глад и преследващата ги въоръжена група бандити.

Сериалът ще продължи да следва историята на героите от оритигинала, 20-години по-късно. Незнаем кои герои релано продължават и кои актьори ще видим отново.

Зад проекта стоят Universal Television. От там съдим, че може би стрийминг услугата ще бъде Peacock. През следващите няколко седмици очакват да са готови с обявяването на името на сценариста.

Оригиналният филм спечели над $270 млн. от световния боксофис срещу $175 млн. бюджет. За времето си той е най-скъпия филм за всички времена. Реакциите към него бяха много смесени, но може би той просто бе твърде напредничав за епохата, в която се появи. Гледайки го години по-късно човек оценява, колко добре всъщност „остарява“ филмът. Общите впечатления за „Воден свят“ са, че той е провал.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1