Кристина Агилера още веднъж ще покаже, че нейното отражение показва истинската и същност! (както се пее в едноименната песен „Reflection“)

По време на обичайното шоу Xperience в Лас Вегас, Кристина Агилера потвърди- тя е записала нова версия на класическата балада „Reflection“. Освен това, певицата е записала още материала за предстоящия игрален филм „Мулан“ по едноименната анимация от 1998г.

Във видеото по-долу, тя споделя:

Както знаете, предстои игралния „Мулан“. Трябва да отидете и да го гледате. Аз записах нова версия на „Reflections“ и още нови материали за филма. Работих по това, а ето това сега… е оригинала….

Това е първата новина за реално участие на певицата във филма. Тя се появи по време на D23 Expo През Август 2019г. за да пее в началото на панела на „Мулан“. На екрана, „Reflection“ бе изпълнена от бродуейската звезда Леа Салонга. През 1998г.  Агилера издаде поп версия на песента, което бе първи сингъл в нейния живот. Тогава тя е едва на 17г. Това я превърна в звукозаписен артист и записването на първия и албум с RCA.

Игралната версия на „Мулан“ изненада всички още с обявяването си през 2017г. Бе съобщено, че той няма да бъде мюзикъл и ще махнат всички песни от оригиналната анимация. От тогава, нотите на „Reflection“ бяха използвани в трейлърите. Сега нещата вече придобиват друго измерение.

Представители на Кристина Агилера и Disney не са коментирали новината официално.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =