В четвъртък (18.03.2021г.) жена на име Ефи проведе виртуална конференция с адвокат Глория Алред. В нея тя обвини актьора Арми Хамър в изнасилване и други насилствени актове.

На 24.04.2017г. Арми Хамър ме изнасилваше в продължение на четири часа в Лос Анджелис. През това време той многократно удряше главата мистената, в следствие което получих охлузвания по лицето си. Той извърши и други насилствени актове с мен, с които не бях съгласна.

Говорейки през сълзи, 24 годишната Ефи обвини Хамър, че я е :

… насилвал емоционално, психически и сексуално в продължение на 4 години.

34 годишният Хамър отрича обвиненията. Адвокатът му Андрю Бретлър коментира:

Кореспонденцията на Ефи с г-рн Хъмър подкопава и опровергава скандалните и обвинения. На 18.07.2020г. тя изпраща брутални съобщения на г-н Хамър, казваща му какво иска да и направи. Г-н Хамър в отговор и заявява ясно, че не желае да поддържа такава връзка с нея.

Адвокатът представи и скрийншотове от въпросните съобщения между двамата, в които Хамър пише:

Не бих могъл да се ангажирам с теб по този определен начин. Това никога не свършва добре. Можем да си говорим и да бъдем приятели, но не мога да направя това.

Представител на полицейското управление от Лос Анджелис потвърди, че Хамър е основен заподозрян в разследване за сексуално посегателство, започнало на 03.02.2021г.

Актьорът попадна във водовъртеж от скандали, когато през Януари се появиха притеснителните съобщения от няколко жени, твърдящи че са били в сексуална връзка с него.

Хамър нарече обвиненията „глупости и злонамерена, онлайн атака“. Скоро след това актьорът започна да напуска всички проекти, в които е приел да участва.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 73