Изминаха 13г. от премиерата на „Аватар“. Чакането приключи и продължението е на 3 седмици от нас.

В свое интервю пред Total Film режисьорът сподели, че една от идеите му за сценарий на „Аватар 2“, е била отхвърлена. Но не се е отказал от нея. Сега тя ще бъде представена пред феновете под формата на комикс със заглавие „Avatar: The High Ground“.

Работех с един от сценаристите. Имахме много идеи. Опитвахме се да ги канализираме и все не успявахме. В даден момент си казах, че ще завърша тази история и ще преценя дали е филм. Докарах го до около 130 страници. Това е една прекрасна история. Прекрасно четиво. Липсваше му един от основните елементи на продълженията- това да бъде достатъчно неочаквана. Не играеше достатъчно по правилата на Аватар. Не ни свързваше достатъчно с Пандора и нямаше онзи духовен компонент, който ни е трудно да опишем с думи. Всичко и бе прекрасно на историята, но не и това. Успяхме да извлечем най-добрите елементи за да структурираме историята на първите две продължения. Останалата част ще издадем в комикс.

„Avatar: The High Ground“ дебютира на 06.12.2022г. „Аватар: Природата на водата“ влиза в кино салоните в целия свят от 16.12.2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 − = 53