Далеч от родителите си, най-добрите приятели Оскар и Таралежка трябва да съберат цялата си смелост, за да се справят с мистериите и чудесата на един вълшебен лагер, където надзорници са популярни момичета вещици, конете се превръщат в еднорози и под леглата живеят добри чудовища. Не всички лагери предлагат възможността да плуваш с говореща акула в басейна, да пропълзиш в друга вселена под леглото, или да се сприятелиш с Луната, но тук, на Острова на летния лагер, всичко е възможно.

В един от епизодите, след като интересен магически трик се обърка, на Сузи й се налага да разчита на Оскар и Таралежка по неочаквани начини. В друг – Оскар се отправя към манастирът „Голямата стъпка“ в търсене на просветление. А в една от останалите истории, Таралежка се тревожи, че може би е твърде малка, за да взема големи вещерски решения. Дали това ще й попречи?

Новият сезон на „Островът на летния лагер“ започва на 24 юли от 15.20 ч. по Cartoon Network. Като ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 77