Оскар Айзък има зад гърба си роли в най-обичаните филми на нашето време. „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“, „Дюн“, хит поредицата на Marvel „Moon Knight“ и др. Той обаче никога не е крил обичта си към RuPaul’s Drag Race. Това е може би най-популярното шоу за драг кралици в света. Защо пък да го крие? Забавни изпълнения и впечатляващи тоалети, облечени  в състезание и поредица, която държи зрителя прикован за екрана около драмата, в търесенето на следващата драг-суперзвезда.

Съпругата на актьора, Елвира Линд, сподели стори в личния си Инстаграм профил. В него се вижда, как мъжът и впечатлен гледа финала на сезона на „RuPaul’s Drag Race“ в Metropolitan Bar. Това е гей-бар в Бруклин. Сезонът бе спечелен от Willow Pill. Докато приемаше титлата, в речта си тя благодари на любимката на феновете Kornbread.

Айзък е фен на поредицата от години. През 2019г. в интервю пред IGN, актьорът и звездата от „Мандалореца“, Педро Паскал, избухнаха във фенски споделяния, около любимото предаване. Двамата заговориха за навиците им да гледат всичко едно след друго по Netflix. Айзък споделя, че обожава да гледа един след друг епизодите на RuPauls’s Drag race. Паскал от своя страна споделя, че е попаднал на победителката от All-Stars сезона- Monet X Change.

Видях го! Видях снимките! – изкрещява шокирания Айзък, докато слуша историята

Ако RuPaul има нужда от съдии за следващия сезон, тези двамата приятели с радост ще се присъединят към панела.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =