Оригиналният Батман и две Светкавици в първи трейлър за „Светкавицата“

Премиерата е през 2022г.

Warner Bros. и DC публикуваха първи трейлър за предстоящия „Светкавицата“. Езра Милър бе избран за ролята през 2014г. Той направи дебютът си в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ през 2016г. Самостоятелнияъ му филм обаче многократно се сблъска с отлагания. Смени също така няколко сценаристи и няколко режисьори, преди даприключи в ръцете на режисьора Анди Мускети („То“) и сценариста Кристина Ходсън („Хищни птици“). След това филмът вървеше бързо и дори получихме потвърждение за завръщането на Майкъл Кийтън в ролята на Батман , който изигра героя в оригиналния филм на Тим Бъртън от 1989г. и неговото продължение.

Бен Афлек също се завръща в ролята на Батман от кино вселената на DC, след появата му в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ и „Лигата на справедливостта„. Ще видим за първи път на екран Саша Кейл в ролята на Супергърл. В ролята на Ирис Уест отново ще видим Кирси Клемънс, която видяхме в „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдер„.

По време на DC FanDome 2021, филмът по показан първия официален, тийзър-трейлър на „Светкавицата„. Може да го видите в големия плеър по-горе. Flashpoint историята все пак ще бъде изследвана- във видеото виждаме Бари, който се връща назад във времето и посещава майка си. Насред многото мултивселени се появява и втори Бари Алън, отново изигран от Милър. Имаме първи кадър на Майкъл Кийтън в ролята на Батман и самата Супергърл, в друг.

Премиерата е през 2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 12 = 15