Премиера в България: 11.02.2022г.
Световна премиера: 11.02.2022г.
Жанр: Комедия, Романтичен
Продължителност: 112 минути
Формат: 2D
Сценарист: Джон Роджърс, Тами Сагър
Режисьор: Кат Койро
В ролите: Дженифър Лопес, Оуен Уилсън, Малума, Сара Силвърман, Клоуи Коулман, Уткарш Амбудкар, Карина Кънингъм, Джими Фалън, Джон Брадли
Разпространител: Форум Филм България / Universal Pictures

Музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и новоизгряващата сензация Бастиан (в ролята влиза Малума, който прави своя дебют в киното) са буквално най-сексапилната светска двойка на Земята и всички са луди по любовната им история. Докато тоталният им общ хит Marry Me се изкачва към върховете на класациите, двамата са на път да се оженят на специална церемония пред многомилионна публика на концерт, с който ще стартира световното им турне и ще се излъчва на живо по множество социални платформи.
Въпреки че не е фен, след бурна агитация от страна на дъщеря му Лу и най-добрата му приятелка Паркър, разведеният учител по математика Чарли Гилбърт (Уилсън) отива на концерта. И защото животът не се случва по план, минути преди началото, Кат научава (по ирония на съдбата, именно от социалните мрежи), че Бастиан й изневерява със собствената й асистентка. Докато познатият й свят на любов, доверие и лоялност рухва за миг пред очите ѝ, Кат ненадейно среща погледа на Чарли и в момент на импулсивно умопомрачение, избира да се омъжи за него. Но това, което започва като неразумна реакция, скоро се превръща в неочаквана любов, въпреки всички пречки.

Омъжи се за мен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =