За главната мъжка роля, срещу Флоранс Пю в „Don’t Worry Darling“ на режисьора Оливия Уайлд, бе Шая Лебьоф. Когато продукцията по филма стартира през 2020г., той бе освободен. По онова време студиото обяви за причина- конфликт с графика му. Сега режисьора Уайлд сподели действителната причина.

Казвам това, като някой, който е истински фен на работата му. Подходът му се оказа в разрез с етиката, която аз изисквам в моите продукции. Начинът му на работа по определен начин създаваше напрежение. Не смятам, че това е подход, който би извадил най-доброто от изпълненията на всички. Исках да създам безопасна среда и място, изпълнено с доверие, на снимачната площадка. Исках да мотивирам всички да дадат най-доброто от себе си. В крайна сметка е моя отговорност да опазя продукцията и екипът. Това ми е работата. – сподели Оливия Уайлд

Няколко месеца след като напуска проекта, Лебьоф е съден за сексуален тормоз от бившата си приятелка. През 2021г. той отрича обвиненията. Делото ще се гледа през април 2023г.

След случката тогава, много неща се изсветлиха. Поведението му ме притеснява. Желая му здраве и да стане по-добър, защото вярвам в лечителната сила на справедливостта. За нашия филм имахме нужда от изключително подкрепяща енергия. С филм, като този знаех, че ще поставя Флоранс в поредица от изключително уязвими ситуации. Приоритет ми беше да я накарам да се чувства в безопасност и да усеща подкрепата ми. – допълва Уайлд

Певецът Хари Стайлс („Дюнкерк“) бе избран за ролята на Джак, след напускането на Лебьоф. Уайлд сподели, че той е бил първия и избор, но не е бил на разположение, тъй като тогава е трябвало да замине на турне. След удара от COVID 19 обаче, то е отменено и тогава е бил нает.

„Don’t worry Darling“ ще дебютира на кино фестивала във Венеция на 05.09.2022г. Официалната премиера е насрочена за 23.09.2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − = 6