Премиера в България: 31.08.2012 г.
Световна премиера: 31.08.2012г.
Жанр: Ужаси, Трилър
Продължителност: 92 минути
Формат: 2D
Сценарист: Джулиет Сноудън
Режисьор: Уле Борнедал
В ролите: Джефри Дийн Морган, Кира Седжуик, Мадисън Дейвънпорт, Наташа Калис, Грант Шоу, Матисиаху
Разпространител: Форум Филм България / Lionsgate

В основата на сюжета на „ОБСЕБВАНЕ“ е истински случай за това как едно семейство е принудено да се обедини, за да оцелее от заплахата на гнева на неизразимо зло.
Клайд /Джефри Дийн Морган/ и Стефани Бренек /Кира Седжуик/ не виждат особена причина за тревога, когато най-малката им дъщеря Ем е странно обсебена от старинна дървена кутия, която е купила от дворна разпродажба. Когато поведението на Ем става все по-необяснимо, съпрузите започват да се опасяват, че сред тях присъства злонамерена сила и откриват, че кутията е изработена, за да бъде затворен вътре дух, който се вселява в човек и в крайна сметка го поглъща.
В „Обсебване“ главните роли се изпълняват от Джефри Дийн Морган /“Пазителите“/ и Кира Седжуик /“Разобличаване“/, режисьор е Уле Борнедал /“Нощна стража“/, сценаристи са Джулиет Сноудън и Стайлс Уайт, а продуцент е майсторът на ужасите Сам Рейми заедно с Робърт Тейпърт и Дж. Р. Йънг.

[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“]

[/tab]
[tab title=“Галерия“]

[/tab]
[tab title=“Новини“]
Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]
Скоро [/tab]
[tab title=“Рецензии“]

Филм на ужасите или филм за екзорсизъм? Или филм за обсебване? Или плашещ филм? Какво в същност е „Обсебване“, титулован, като първият филм на ужасите от много време насам? В същност кой е последния филм на ужасите, за който се сещате? Не на гадостите, на на първосигналните звукови ефекти, които ви стряскат, не на разпиляната кръв и откъснатите глави. Филм на ужасите…. А какво в същност е филм на ужасите? „Обсебване“ НЕ Е филм на ужасите. „Обсебване“ е филм за екзорсизъм и едно обсебено момиче! Виждали сме подобни истории и друг път. Гледали сме такива филми и друг път. „Обсебване“ е различен. Не много, но различен!

Останалото може да видите – тук[/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =