Клиентите на новия ресторант на Еминем попаднаха на неочаквана изненада. Самият рапър лично им сервира паста!

Заведението се намира в центъра на Детроит. Името му е „Mom’s Spaghetti“ и е взето директно от „Loose Yourself“, песента донесла му Оскар през 2003г. Освен, че клиентите му можеха да получат пастата си лично от него, те можеха да си поговорят и да си направят селфи на прозорчето за „храна за вкъщи“.

DETROIT, MICHIGAN – SEPTEMBER 29: Eminem serves Mom’s Spaghetti and takes a selfie with a fan on the opening night of his restaurant „Mom’s Spaghetti“ on September 29, 2021 in Detroit, Michigan. (Photo by Scott Legato/Getty Images)

Moms spaghetti е напълно готов. Елато в сряда!- сподели Еминем в Туитър ден преди отварянето

 

Еминем прави филмовия си дебют през 2002г. в „Осмата миля“ където играе себе си- той е рапър, живеещ в каравана с майка си. Извън кулинарното си поприще той продължава да е много зает. Новата му песен „Last One Standing“, част от официалния саундтрак на „Венъм 2: Време е за Карнидж“ дебютира по кино салоните в САЩ с премиерата на филма от миналия петък. Ще ги видим/чуем в кината и в България от 15.10.2021г.

До тогава:

Предстои ни да видим Еминем и в поредицата BMF на STARZ, където ще изиграе кратката роля на „White Boy Rick“. Продуцент е друк рапър- 50 cent. Това ще е първия път от много време насам, в който той ще изиграе герой, различен от самия него.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 4