Нов трейлър и двойна изненада за „Ястребово око“

Големият дебют е на 24.11.2021г. по Disney +

С наближаването на премиерната дата, Disney + продължават да пускат нови, неизлъчвани до сега кадри. Това ново видео показва празничния дух, който ще насити най-горещата им поредица „Ястребово око“. Виждаме много кадри с Хайли Стейнфийлд в ролята на Кейт Бишъп,доста забавен момент за смия Ястребово око, мафията е тук, както и цяла торба с трикове от стрели, на Клинт Бъртън (Джеръми Ренар).

Новото видео вади на преден план трудностите на Бъртън да балансира между живота със семейството му и злодеите- резултат от петгодишния му поход, като Ронин, между „Отмъстителите: Война без край“ и „Отмъстителите: Краят“. Всичко, което той иска е да прекара спокойна Коледа в Ню Йорк със семейството си. Всеки, който е гледал коледен филм в Ню Йорк знае, че нещата никога не са лесни там…

Отношенията между екипът Бишъп- Бъртън също са засегнати в ново видео. Той не разбира отношението и, или по-точно фенската и мания към него. Особено що се отнася до миналото му, след щракването с пръсти на Танос.

От видеото става ясно, че с премиерата на 24.11 ще видим не един, а цели два епизода едновременно. Това означава, че поредица ще продължи едва пет седмици, вместо обичайните шест (справка „Локи“, „Соколът и Зимния войник“). Може би това има общо с премиерата на „The Book of Boba Fett“. Между финала на предния сериала и старта на този не остава време.

В сериала ще видим Вера Фармига и Флоранс Пю (Йелен Белова или сестрата на Черната вдовица).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 + = 83