Нов провокативен трейлър на Кing’s Мan: Първа мисия

Докато правителствата чакат заповеди, те действат

Време е за танц! Новият, изключително провокативен трейлър на King’s Man: Първа мисия ни потапя в ритъма и неповторимата атмосфера на дългоочаквания екшън-спектакъл. Присъединете се към Распутин и джентълмените от първата независима шпионска агенция Kingsman в едновременно изискано и брутално вихрено забавление, носещо неподправения авторски стил на режисьора и сценарист Матю Вон.

King’s Man: Първа мисия ще ни отведе в Англия по времето на Първата световна война и ще разкаже за кървавото начало на легендарната агенция Kingsman и нейните цивилизовани, но безмилостни агенти. Когато най-безскрупулните злодеи и престъпни гении на нашето време, сред които Распутин, Мата Хари, Ерик Ян Ханусен и Вилхелм II, се събират, за да планират война, която да избие милиони хора, съдбата на света пада върху плещите на млад джентълмен, който влиза в надпревара с времето, за да предотврати надвисналата катастрофа.

Част от най-смелите и нестандартни шпионски поредици в киното, King’s Man: Първа мисия предлага смел и иновативен поглед към жанра и историята на ХХ в. и няма да остави безразлични нито утвърдените фенове, нито тези, които за първи път пристъпват в света на Kingsman.

King’s Man: Първа мисия ни предлага по-различното шпионско приключение от 22 декември само в кината и IMAX.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1