Премиерата на последната част от адаптацията на Хобит, идва в България на 19-ти декември 2014г. Днес онлайн дебютираха серия нови плакати и банери на дългоочакваната определяща глава в сагата. Вижте ги в галерията по-долу.

„Хобит: Битката на петте армии“ довежда до епичен завършек неочакваното пътешествие, на което се отправя Билбо Бегинс, заедно с Торин Дъбощит и Дружината на джуджетата. След като отвоюва родната си земя от дракона Смог, Дружината неволно е отприщила смъртоносна сила. Разгневен, Смог изсипва бушуващата си ярост над беззащитните мъже, жени и деца от Езерния град.

Обсебен преди всичко от мисълта за съкровището, скрито в недрата на Самотната планина, Торин жертва приятелство и чест, за да си го върне, докато Билбо Бегинс прави неистови опити да го вразуми. Това тласка хобита към отчаяно и рисковано решение. Но напред предстоят още по-големи опасности. Незабелязан от никого, освен от вълшебника Гандалф, могъщият враг Саурон е пратил легиони от орки в изненадваща атака срещу Самотната планина.

hobbit_the_battle_of_the_five_armies_ver17

hobbit_the_battle_of_the_five_armies_ver13

hobbit_the_battle_of_the_five_armies_ver14

hobbit_the_battle_of_the_five_armies_ver15

hobbit_the_battle_of_the_five_armies_ver16
hobbit_the_battle_of_the_five_armies_ver19

hobbit_the_battle_of_the_five_armies_ver18

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 − = 55