Премиера в България: 17.11.2023г.
Световна премиера: 15.09.2023г.
Жанр: Анимация, Фентъзи, Приключенски, Семеен
Продължителност: 85 минути
Формат: 2D
Сценарист: Пол Луи Майер
Режисьор: Пол Луи Майер, Герхард Пейнтър
Озвучен от:  Веселин Симеонов, Явор Караиванов, Ангелина Русева, Евгения Ангелова, Александър Митрев, Денислав Димитров, Елисавета Господинова, Живко Джуранов, Марио Иванов, Симеон Дамянов, Стефан Сърчаджиев – Съра, Татяна Етимова, Христо Узунов и др.
Разпространител: Pro Films / The Ergo Company

Норман е обикновен тийнейджър, който се вълнува от обикновените тийнейджърски проблеми – закъснение за училище, криене от училищния хулиган, шляене с приятели, извънземни и НЕЯ.
Леко непохватен, много влюбен и често обект на подигравки от «готините» в училище, Норман не подозира, че съдбата му е отредила ролята на Избрания.
Владеещият способността да контролира умове междугалактически злодей Золхард е взел на прицел Земята и иска да я завладее. Той разполага с безбройна армия от гигантски роботи, коята чака отварянето на междугалактически портал, за да нахлуе и да подчини планетата.
Единствените, които стоят на пътя на Золхард са трима симпатични интергалактически бойци.
За да се справят с него, те имат нужда от помощта на Норман. Но вместо да го помолят за помощ, те решават просто да се настанят в главата му.
Буквално!
Защото и Золхард, и те, въпреки неизмеримите си сили и способности, всъщност са с размерите на наночастици.
Така извънземните Софи, Макс и Гас се прикачват към мозъка на Норман и заедно с него тръгват на решителна мисия, за да спрат Золхард и неговия план.

НЛО в главата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + = 11