Трите мечета, Гризли, Белия и Панда, имат вълшебна кутия, която има страхотни свойства, като например да изпълнява пожелания към падащи звезди. С нея, те могат да пътуват, където пожелаят. Зрителите ще имат възможност да проследят приключенията на любимите си мечоци през тяхното детство в търсене на нов дом.

Те ще се опитат да опознаят колкото се може повече различни земи, за да изберат перфектната за тях. Пътуването до там, обаче, не е лесна задача. Затова ще прибягнат до помощта на Магическата кутия. Картоненият предмет със звездичка ще ги пренася на места, които ще ги вкарат в много приключения.

В един от предстоящите епизоди мечетата ще се забавляват с цветни пиняти по време на една чудесна фиеста. Гриз пък мечтае празникът никога да не свършва и всеки ден да е фиеста ден. В друг епизод мечетата си намират работа като пастири на овце във ферма. Но дали ще се справят?

Новите епизоди на „Ние, мечетата“ започват на 20 март от 17.50 ч. по Cartoon Network. Като ще продължат да се излъчват всеки делник по същото време.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 − = 72