Премиера в България: 24.08.2012г.
Световна премиера: 17.08.2012г.
Жанр: Екшън, Трилър
Продължителност: 103 минути
Формат: 2D
Сценарист: Ричард Уенк, Кен Кауфман
Режисьор: Саймън Уест
В ролите: Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Брус Уилис, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Чък Норис, Джет Ли, Долф Лундгрен, Лиам Хемсуърт, Тери Крюс, Ранди Котур
Разпространител: А Плюс Синема / Millennium Films

В продължението на блокбастъра от 2010-та безсмъртните екшън герои Сталоун, Ли, Норис, Лундгрен, Ван Дам, Уилис и Шварценегер се съюзяват със Стейтъм, Крюс, Котур и Хемсуърт, за да раздадат справедливост.
Непобедимите отново се събират, когато Мистър Чърч (Брус Уилис) им урежда привидно лесна задача. Барни (Силвестър Сталоун) и останалите наемници решават, че могат да изкарат лесни пари, но нещата се объркват и един от тях е брутално убит. Жаждата им за отмъщение ги отвежда във враждебна територия, където шансовете не са на тяхна страна. Решени да си разчистят сметките, екшън-героите стоварват разрушителния си гняв върху армия от опасни престъпници и се справят с неочаквана заплаха – пет тона плутоний, предназначен да обърне баланса на силите в света. Но това не е нищо в сравнение с правосъдието, което получава жестокия убиец на техния брат.

[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“]

 

 

[/tab]
[tab title=“Галерия“]

[/tab]
[tab title=“Новини“]

Новини за филма ТУК[/tab]
[tab title=“Още за филма“]

СКОРО [/tab]
[tab title=“Рецензии“]

РЕЦЕНЗИЯ ОТ ТОНИ МИХАЙЛОВ ТУК [/tab][/tabs]

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 11 =