Звездата от „Игра на тронове“, Есме Бианко се присъедини към жените, обвинили Мерилин Менсън в насилие и непристойно поведение.

Тя го нарече чудовище, което почти я е унищожило, както е унищожил още много жени. В свое интервю пред  The Cut, тя разказва как я е нападнал без нейно съгласие по време на снимките на музикално видео към песента „Искам да те убия така, както го правят във филмите“. По време на секс категорично е поставил условия за живота и. Веднъж дори я е преследвал с брадва. Контролирал е графиците и, с кой да се вижда, кога да излиза.

Тя е била във връзка с него през 2009г. Тогава е била на 26г.

На 02.02.2021г. стилистката Лов Бейли сподели видео, в което разказа за сексуално посегателство от страна на Менсън към нея. Тя е деветата жена с обвинения срещу Менсън.

Бейли е била 20 годишна, когато през 2011г. е трябвало да облече актриса за фото сесия. По тази причина е имала достъп до жилището на Менсън тогава. Била е повикана в спалнята му. Докато била вътре побързала да помогне на неназована актриса, която била в несвяст. Хапчета може би? Наранила си коляното, а Мерлин и се смеел докато пълзяла по пода. Бейли се опитала да я вдигне, докато Мерлин извадил пистолет и го насочил към главата и. Отключил предпазителя и изкрещял, че „не обича педали“ , с неговия тъмен, агресивен глас. Тя се почувствала вцепенена и безсилна. Получавала е заплахи за живота си, ако проговори. Причината да го направи е признанието на Ивън Рейчъл Уд.

Кори Фелман се присъедини към жените обвинили Мерилин Менсън с ужасяващ пост за неговата истина. Бил е манипулиран в продължение на цяло десетилетие.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corey Feldman (@cdogg22)

Дългогодишният мениджър на Мерилин Менсън е прекратил отношенията си с него малко след като, представляващата го агенция го изхвърли.

Източник: THR, GayTimes, PerezHilton, Variety

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 2