Напрегнат, първи откъс от „Не се тревожи, скъпа“

Премиерата е на 23.09.2022г. само в кината

Warner Bros. Pictures публикуваха първи откъс и постер от предстоящия психологически трилър с участието на Флоранс Пю и Хари Стайлс. Във видеото ставаме свидетели на приятелска вечеря, която се превръща в напрегната и странна ситуация. Алис (Пю) се спречква открито с Франк ( Крис Пайн) и изразява своите подозрения за проектът му Victory.

Филмът е описан, като дъръзък, извратен и визуално зашеметяващ, психологически трилър. Режисьор е Оливия Уайлд. 

Алис и Джак са сред щастливците избрани да живеят в перфектната общност Victory. Това е експериментален град на компанята, в който живеят всичко нейни служители работещи по топ-секретния проект Victory, заедно със своите семейства. Оптимизмът на този град от 50-те години на миналия век се поддържа от CEO-то на компанията- Франк, корпоративен визионер и мотиватор. Мъжете работят всеки ден в щаба на проект Victory, разработвайки „прогресивни материали“. Жените използват времето си за да се наслаждават на красота, лукс и разврат. Живота е прекрасен. Нуждите на всеки жител се поемат от компанията. Всичко, което тя иска в замяна е дискретност и пълно посвещаване на каузата Victory, без въпроси.

Идиличния им живот започва да се пропуква и да се появяват проблясъци на нещо, много по зловещо под атрактивната фасада. Алис започва да задава въпроси, какво точно правят във Victory и защо? Колко е готова да пожертва за да извади на яве онова, което наистина се случва в този рай?

В поддържащи роли гледаме Джема Чан („Вечните“), Кики Лайн („The Old Guard“), Крис Пайн („Жената чудо 1984“) и самата режисьорка- Оливия Уайлд, която освен всичко останало е и продуцент.

Сред продуцентите откриваме и Катрин Хардуик, режисирала оригиналния „Здрач“ от 2008г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

36 − = 30